Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert nem birok betelni szexualisan?
13: Ahogy nézem a többi választ amik a tiéd előtt és tiéd után születtek, úgy néz ki mégsem.
De már csak azzal is dekonstruálnám amit mondasz, hogy mindenkinek arra van ideje, amire ráér. Ha valaki nem TV-zik, nem számítógépezik (ezek most csak példák), akkor máris rengeteg szabadideje támad egy nap.
A legtöbb ember úgy érti hogy "nincs időm", hogy nincs ideje a sok időelbaszós tevékenysége mellett más dolgokra is.
Nem dolgozom fixen 8 órákat, cserébe van amikor 10-12 órákat vagyok iskolában én is.
14: Férfiban a nimfomán az csak azt jelenti hogy normális férfi vagy :D
szeretjuk imadjuk egymast! de ahogy egyetlen normalis valaszolo irta igazabol ido nincs ra mivel dolgozunk es suliba jarunk baratom 23 eves nem kis fiucska!
a kerdest nem azert tettem fel hogy mas elmondja hogy neki milyen jo hanem hogy mi a gond...tartalmas szokott lenni (neha) a keves is de legkisebb gondolattol is szet azok.... en ez ellen akarok tenni hogy ne erezzem ugy magam mint aki nincs ki elegitve...
Mire nincs idő? Találkozni és kefélni fél órát? Szerintem elég korrekt válaszok születtek és ha te azt írod, hogy az előtted lévő 16 válaszból csak 1 volt normális, akkor nem a párbeszédet segíted elő, csak a bicskákat nyitogatod mások zsebében.
Együtt laktok?
Külön laktok?
Egy héten hányszor találkoztok?
Egy héten hány napon találkoztok?
Egy héten hány napon alszotok együtt?
Ilyeneket véletlenül se írj le, nehogy még a végén neked tudjunk specifikus, minél inkább segítő válaszokat adni.
19: Ok, megértem.
Velünk is van hogy én suliban vagyok reggel 10-től este fél 8-ig órán. Aztán ha a szülei megengedik hogy itt aludjon nálam, akkor átjön hozzám este 9-re és van hogy reggel tőlem megy suliba. Este már én is álmos vagyok, kajálok egy kicsit, de amint meglátom őt és akár csak összebújunk, egyből kanos leszek nagyon.
Egyszer volt hogy hazaértem suliból 8-ra és másnap délelőtt mentem, de közben 3x szexeltünk egymással. Kétszer este, egyszer meg még reggel gyorsan :)
De ha a rohanós hétköznapokon itt alszik, akkor is két szex simán megvan. Mint a nyulak, ahogy írtad :D És szerintem ez lenne a normális ha kívánjátok és szeretitek egymást. Akkor is ha sok a munka/tanulás. Nálunk is sok.
Ezért csodálkoztam én is a párodon, hogy ő meg ennyire nem... Pedig este nekem az egyetlen dolog ami kicsit kiöli az álmosságot a szememből, hogyha ott fekszünk az ágyban egymás mellett és összebújunk, aztán megkívánjuk egymást és szexelünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!