Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert nem birok betelni szexualisan?
Figyelt kérdés
2 eves parkapcsolatom van, nembirok betelni szexuálisan mindennap maszturbalok annak ellenere hogy baratommal heti 2-3x szexelunk igaz nem tul kiadosan talan ez a gond? Elegge zavaro hogy folyton felvagyok izgulva...2016. nov. 27. 23:21
3/21 anonim válasza:
Szerintem nem vagy kielégítve..írj privit,ha beszélgetni szeretnél:)
6/21 A kérdező kommentje:
nem elso, 19 vagyok legyszi ne irjatok privit nem partnert keresek nagyon szeretem a parom!
2016. nov. 27. 23:26
7/21 anonim válasza:
Nyitott kapcsolat? Vagy poliamoria? Attól még szeretheted.
8/21 RRR válasza:
talán,mert elégít ki kellően téged
9/21 anonim válasza:
azért teszed mert nem elégülsz ki rendesen, én is voltam ebbe a cipőbe mint most te...de amint sokkal jobb volt lazán ment 2-3 nap míg nem szexeltünk mert olyan szinten jó volt, hogy nem is akartam igazából , egy rendes dugás mindent visz :)
10/21 anonim válasza:
Heti 2-3 az semmi. Én fősulis vagyok és a barátnőm középsulis. Hétköznap heti 5-ből három-négy délután átjön hozzám az albérletembe és szexelünk, meg néha együtt alszunk hétvégén 1-2 éjszakát.
10 szex simán van egy héten átlagban.
Valami baj van a kapcsolatotokkal, ha szex az csak heti 2-3x van ilyen fiatal korban.
22/F, 19/L vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!