Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szeretek tetszeni minden fiúnak?
Mindig mindenkinek tetszeni akarok,es ezert van pothajam smink,nagy cici,telen egyberuha plusz magassarku..gyonyoru vagyok ezt en js megmondom.
...nem a fiuk miatt csinalom ezt,hanem hogy lassak hogy nezek ki marmint lefekudni nem fekszem le. Csak mindenkinek illegetni magam. MIÉRT???? csak normalis választ (yy) 18/L
Elsőnek: nulla önbizalom???
"Gyönyörű vagyok ezt én is megmondom"
Miről is beszélünk? Azért csinálod kedves kérdező, mert r.ibanc vagy. Remélem kielégítő válasz volt.
Ii: ha seggtirlovel letudod mosni a szepsegedet, nem vagy gyönyörű.
Nincs önbizalmad és ha így folytatod senki sem fog magadért szeretni csak a külsődért és az értelmes fiuk nem fognak szóba állni veled. Csak a vagány macsók akiknek egy újabb trófea leszel miután üres szavakkal megszédítettek.
Keress valamit ami érdekel amiben jó vagy, hogy más téren is legyen siker élményed így nem mások véleményére alapozod az életed.
Az utolsó nem lát a dolgok mögé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!