Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szeretek tetszeni minden fiúnak?
Mindig mindenkinek tetszeni akarok,es ezert van pothajam smink,nagy cici,telen egyberuha plusz magassarku..gyonyoru vagyok ezt en js megmondom.
...nem a fiuk miatt csinalom ezt,hanem hogy lassak hogy nezek ki marmint lefekudni nem fekszem le. Csak mindenkinek illegetni magam. MIÉRT???? csak normalis választ (yy) 18/L
Tényleg mindegy. Én nekem a póthaj az póthaj, nem tetszik. De a magassarkú sem. Max megnéznélek, de nem hiszem, hogy eltudnék képzelni veled komolyabbat, legalábbis ennyiből kiindulva.
" csak, hogy lássák hogy nézek ki " De szerintem ezekkel pont, hogy eltakarod magad...
És valóban az önbizalom lehet az oka.
22/f
Szörnyen gáz a póthaj. Elvből le sem állok olyan nővel, aki ilyen hülyeségeket hord. :/
Csúnyán szólva tipikus szűzribizli lehetsz, kelleted/illegeted magad, de amikor a tettek mezejére kellene lépni, kihátrálsz. Apukáddal milyen a kapcsolatod?
18 évesen még mindent megtehetsz!
Arra viszont vigyázz, hogy ne légy túl kihívó, mert valaki elkap. (Erőszakoskodnni fog veled!)
Rengeteg hülye bolyong az utcákon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!