Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Új partnerrel az első szex elott izgultok?
persze. ez sztem mindenkivel így van.
én férfiként először mindig úgy vagyok, ha most jól teljesítek, bármi lehet. ha nem fordul komolyabbra, akkor meg legalább dugtam egy embereset...
25/F
Mindkét félen múlik a szex, ez evidens.
Személy szerint én szoktam izgulni, mert szeretném, hogy a partnerem jól érezze magát és minél jobban teljesítsek, de eddig nem volt még panasz, és a jelenlegi párommal is remek a szex :)
25/F
Én nagyon féltem, mert az ex sokszor esett csak ugy nekem, ami a megaláztatáson kivul rohadtul fájt is.
A jelenlegi párom esetében mondjuk a negyedik otodik szeretkezésnél mertem ugy igazán elengedni magam - féltem, hogy o is bántani fog -, de azota naponta 2-3 alap, annyira kivánom vele. Esze ágában sincs ártani nekem, és amikor vadul is, ugy teszi, hogy figyel rám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!