Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha például sportolsz, akkor kevésbé fog fájni az első együttlét?
Figyelt kérdés
Én például küzdősportra járok és eléggé nyúlékony/laza vagyok, és ez hozzájárul valamennyire ahhoz hogy kevésbé fájjon az első szex? Ti hogy gondoljátok?2016. nov. 15. 22:57
1/4 anonim válasza:
Attól még ott nem vagy laza... Mondjuk semmit nem értek a témához, de nekem nem logikus ez.
2/4 anonim válasza:
Én kis iskolás korom óta szertornáztam. eléggé hajlékony vagyok, ma már csak hobbi szinten tartom karban magam ilyen téren, meg más edzéseket végzek inkább, de nekem eléggé fájt az első együttlét mert a szűzhártya szakadás az fájdalmas, köze nincs a sporthoz. Persze vannak olyan pózok amikhez kell némi hajlékonyság meg edzettség hogy másnap ne dögölj meg az izomlázba és kevésbé görcsölj be.
3/4 Fruzs33 válasza:
A legtöbb lánynak fáj az első együttlét...nekem viszont nem fájt,nem éreztem.azt viszont mindenki érzi,amikor vér távozik a szervezetből,mert ezzel jár az átszakadás.
4/4 János Gilján válasza:
Úgy hallottam, ha valaki kislány korától fogva lovagol, akkor az annyira átmozgatja és megerősíti az alhasi izomzatát, és az egész intim területét, hogy egy figyelmes partner mellett gyakorlatilag fájdalommentes lehet az első együttlét is. Olyat is hallottam, hogy a nyereg dörzsölő hatása még akár a szűzhártyát is likvidálhatja a gyakorlások során.
Hangsúlyozom, hogy mindezt csak hallottam vagy olvastam "valahonnan", nem kezeskedem az információ hitelességéről, lehet, hogy simán baromság az egész.
Azt viszont mindenképpen el tudom mondani, hogy egy sportos és egészséges test jobban fogja bírni és így jószerivel jobban is tudja élvezni a szexualitás nyújtotta élvezeteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!