Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Első szexnél milyen póz? Mind...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első szexnél milyen póz? Mind a ketten szüzek vagyunk.

Figyelt kérdés

2016. nov. 12. 19:59
 1/7 RRR ***** válasza:
100%
én a misszionáriust mondanám és nagyon hosszú előjátékot
2016. nov. 12. 20:03
 2/7 A kérdező kommentje:
A misszionáriust próbáltuk, sikertelenül, mert annyira fájt neki, pedig volt előjáték nagyon sok
2016. nov. 12. 20:11
 3/7 anonim ***** válasza:
76%
Mi az, hogy fájt neki? Mi van alattad, lőcs fiam?
2016. nov. 12. 20:18
 4/7 anonim ***** válasza:
54%
Próbáljátok a lovagló pózt ott a csaj irányít. Ha az sem megy akkor nem marad más mint a pulykázás vagy a harkályozás.;)
2016. nov. 12. 20:55
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
mi elsőnél lovaglóba próbáltuk. csak én voltam szűz a barátom nem. de nekem az fájt, nem ment be se. misszionáriusba sikerült. vagy esetleg ha a hasára fekszik a lány és úgy szerintem még úgy sikerülhet. :)
2016. nov. 12. 22:57
 6/7 anonim ***** válasza:
5-ös! Az elsőnél a lovagló nem egészen jó 5let! (De erre te is rájöttél) Olyan mintha harakirit követnél el. Amugy is parázunk, hátmég beleülni, és ha egy kicsit is fáj, máris visszakozz. Vsak kinlódás! Misszionárius. És amikor átszakadt a szűzhártya, és lassan bennünk van, feszitve kitölt, akkor lehet szünetetet tartani! Csók, ellazulás, és kezdődhet!
2016. nov. 13. 11:01
 7/7 anonim ***** válasza:
Kutyapózban próbálkozz, verd be neki gyorsan és tövig.
2016. nov. 29. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!