Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit akar tőlem?
Figyelt kérdés
Egy volt osztálytársamat, aki anno nekem is tetszett mikor az elején összejött a barátjával (sosem tudta meg), most 3,5 év után kidobta, hogy már nem szereti. Jóba voltam a lánnyal, néha beszéltünk, most fél évig viszont nem nagyon. Ma írt, hogy haza is költözött, és hogy találkozni akar velem.
Igazából már nem tetszik, ha anno összejöttem volna vele, ugyanez lett volna a menetrend valószínűleg.
2016. nov. 23. 21:35
2/3 gggTt válasza:
Ingyen munka kell neki, ilyen egyszerű...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!