Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek ez a pasi most...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez a pasi most mit akar tőlem?

Figyelt kérdés

egyáltalán nem ismertük egymást, pár hónapja jelölt be facebookon. Megnéztem a profilját és láttam, hogy több éve van barátnője,csomó közös kép, így szeretlek úgy szeretlek szerelmem blablabla...

Na szóval a pasi elkezdte lájkolgatni a képeimet, meg bökdösni :D ráírtam, hogy "amúgy nincs barátnőd?" elolvasta, de nem válaszolt. Ez volt kb. két hónapja.

Nem foglalkoztam vele különösebben, mert nem érdekelt. Pár napja viszont megint belájkolta az egyik képem (ráadásul régit, ergo gondolom nézegette a képeim) én is làjkoltam az egyik képét, ő megint egyet nekem, én neki, szóval mint az ovisok. Felnőtt emberek vagyunk amúgy :D megbökött, én visszaböktem, aztán rámírt. Azt mondta, csak azért, mert "megunta" és amúgy csak véletlenül jelölt be (ilyen sztem nincs, de mindegy :D) szóval beszélgettünk, de elég felszínes témàkról, hát mondom ez nem túl izgalmas :D írtam neki valamit még délelőtt, olvasta, de nem válaszolt.

Aztán az éjszaka közepén csak úgy megint rámírt. Kicsit, hát elkezdett csipkelődősé válni a beszélgetés, de amúgy nem a tartalma a lényeg, hanem az elv... Nem tudok napirendre térni felette, nem tudom megérteni ezt a fajta férfi gondokodást :D tiszta dedó, meg minden, de nem tudom...valahogy én nem csinàlnék ilyet, meg nem is tapsikolnék, ha a pasim más csajoknak irogatna éjjelente.

Unatkozik? Vagy mi baja?

2016. aug. 30. 12:23
 1/10 anonim ***** válasza:
87%
Brit tudósok elkezdték vizsgálni, hogy mi a f@@sz van az emberiséggel.
2016. aug. 30. 12:34
 2/10 anonim ***** válasza:
nagyon tanulságos volt a kérdésed.nekem az jött le,hogy vagy nagyon unatkozol,vagy nagyon alacsony az önértékelésed.először is,ha valakit nem ismerek,azt nem jelölöm vissza.Aztán éjjel nem szoktam facebook-ozni...és ha valaki ismeretlennek elkezdem like-olgatni a fotóit,akkor nem csodálkozom ha rámír.Az hogy van barátnője az teljesen lényegtelen ebből a szempontból.
2016. aug. 30. 12:42
 3/10 A kérdező kommentje:

En ugy vagyok vele, hogy ha szimpatikus, akkor miert ne jeloljem vissza, semmi rossz nincs abban.

Egyebkent pedig nem vartam, h irjon, miutan az elozo uzenetemre sem reagalt :)

Hogy en ejjel facebookozok, az maganugy

Viszont szerintem abszolut nem mellekes tenyezo hogy van csaja.

Ha van baratom, nem bokdosok mas sracokat, plane nem irok rajuk. De lehet, hogy akkor ezzel egyedul vagyok :)

2016. aug. 30. 12:52
 4/10 anonim ***** válasza:
értem.akkor szerintem ahogy mondtad," ha szimpatikus, akkor miért ne ......, semmi rossz nincs abban." a pontok helyére gondolj amit jónak látsz! :)
2016. aug. 30. 13:00
 5/10 anonim ***** válasza:
Igen, pecázik. Ahhoz sem kell sok energia, hogy ezt párhuzamosan pár tucat csajjal csinálja. Időnként biztos van belőle kapás.
2016. aug. 30. 13:56
 6/10 anonim ***** válasza:
Szerintem várta a reakciódat,és a kíváncsiságodra játszott.Szerintem gondolta ha vissza jelölted szimpi neked,ebből indulhatott ki. Csak gondolom többet képzelt bele mert azt hitte majd rá írsz ha már szimpi neked. Én így gondolom.
2016. aug. 30. 14:21
 7/10 anonim ***** válasza:
röviden: A bugyidba nyúlni!!! Csak rosszul csinálja.
2016. aug. 30. 14:46
 8/10 anonim ***** válasza:
de úgy tűnik,hogy e kérdezőnek sem lenne ellenére az a bugyiba nyúlás...:)
2016. aug. 30. 14:50
 9/10 anonim ***** válasza:

Itt van néhány opció

1. Csak szórakozik közbe meg jol működő kapcsolata van

2. Keresi azokat akikkel megcsalhatja a nőket

3. Tervezi a szakitast es a következő csajt

2016. aug. 30. 19:11
 10/10 A kérdező kommentje:
Nem vagyok az a típus, aki felszedi a lepattanót ;)
2016. szept. 3. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!