Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek csak szexet akar...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek csak szexet akar tőlem?

Figyelt kérdés

Egy sráccal kb 2 hete ismerkedünk, és előző este átmentem hozzá filmezni, majd együtt is aludtunk. Nem vagyok már szűz, meg igazából én sem tudom, hogy szeretnék-e kapcsolatot, vagy csak szexet. Ő azt mondta, hogy szeretné, hogy együtt legyünk, vagyis hogy járjunk. Nagyon aranyos volt, meg rendesen látszott rajta, hogy izgult is, pedig már volt dolga pár lánnyal előttem.

Nem hozta fel a szex témát, de gondoltam rá, hogy valami biztos lesz. Az ágyon fekve elkezdtünk csókolózni, majd a kezemet a farkához tette, aztán pedig tolta volna le a fejemet, de akkor megállítottam, hogy nem csináltam még és most sem szeretném. Megértette, nem is erősködött, csak nekem kicsit rosszul esett, bár lehet csak mert érzékeny vagyok, de egyből arra gondoltam, hogy szexnél többre talán nem is kellek neki. Miből lehetne rájönni, hogy többet is akar tőlem? 23/f 19/l

2016. febr. 23. 13:28
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
abból, hogy megadod neki a szexet gyakran és ami jön majd visszajelzés az alapján eldöntöd!
2016. febr. 23. 13:30
 2/20 A kérdező kommentje:
Nem feküdtünk le, de amikor közöltem vele, hogy nem is lehetne most, nem sértődött meg, meg semmi, ugyanúgy viselkedett és aranyos volt, mint azelőtt, bár néhány férfi nagy színész tud lenni..
2016. febr. 23. 13:35
 3/20 anonim ***** válasza:

Korrekt a srác :D Én ugyan ebben a helyzetben azt csináltam volna, hogy a saját kezem dugom a te bugyidba...picit sem erőszakos és önző! Durva, hogy a mai fiatal lányok miket eltűrnek :O

23F

2016. febr. 23. 13:36
 4/20 anonim ***** válasza:
Most mi esett neked rosszul? Hogy megértette, és nem erősködött?
2016. febr. 23. 13:37
 5/20 anonim ***** válasza:

Mint minden értelmes ember belátta, hogy zárt kapukra talált most. Majd legközelebb!

Valamint kicsit sem férfias kihisztizni magadnak a dugást, szerintem.

2016. febr. 23. 13:38
 6/20 A kérdező kommentje:
Csak az, hogy a fejemet már tolta volna lefele..
2016. febr. 23. 13:38
 7/20 A kérdező kommentje:
Egyébként először próbált a bugyimba nyúlkálni, de én megállítottam a kezét.
2016. febr. 23. 13:43
 8/20 anonim ***** válasza:

Két hete ismerkedtek, nem vagy szűz, a srác megértette, hogy nem szeretnél orál szexet, s e melle fogalmad sincs mit akarsz tőle. S most azon izgulsz mit akar tőled, amikor meg te sem tudod.

Woman Logic. Level 2368744875

9/20 anonim ***** válasza:
Megakart cumiztatni és ha utána kedve lett volna talán nyalókázott volna neked . Ezek után a kérdés feltevése értelmetlen , azt igen ami nem gond de egyoldalú így ránézésre .
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel nincs semmi baj, mármint hogy a fejedet már tolta volna lefelé. Átmentél hozzá, befeküdtél az ágyába, bepróbálkozott, nem jött be, abbahagyta. Ennyi történt, és nem több. Járhattál volna rosszabbul is, mondjuk ha egy két hetes ismeretség után a pasi nem fogadja el, hogy csak aludni feküdtél be az ágyába, és megerőszakol.
2016. febr. 23. 13:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!