Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit lehet akkor tenni, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet akkor tenni, ha valaki annyira megfogott hogy majdnem 1 éve nem múlik az érzés?

Figyelt kérdés

És csak vele akarsz lenni, és nem birsz más felé nyitni, nála nincs jobb úgy érzed, mégha nem kellessz neki, nem kedves veled, és még lefeküdni sem akar már veled?

N

2016. nov. 22. 22:04
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Ne kínozd már magad az ég szerelmére! Ne írogass neki, ne is nézegesd az adatlapját. Bírd ki valahogyan. Eleinte nagyon nehéz, majd egyre könnyebb.

De ezzel semmire nem mész, csak egyre mélyebbre ásod magad előtte.

És a kommentjeid alapján lehet egy pszichológus sem ártana neked...

2016. nov. 22. 22:52
 12/20 A kérdező kommentje:

ha látná magában is a hibát akkor nem lenne az hogy én milyen szintre ásom magam...ha lenne kicsi megértés benne

és amugy is sértő a kifejezésed, mert nemcsak én tehetek mindenről, sokszor érzéketlen, én alapjáraton tök jófej vagyok, és magabiztos, és öszinte sok ismerősömmel jól kijövök, de az fáj hogy semmit nem értékel bennem, a szutyok nő ismerőseit meg értékeli

2016. nov. 22. 22:55
 13/20 A kérdező kommentje:
amúgy meg nem tudom az érzést megmagyrázni magamban, hogy mi miatt érdekel, nem tudom megfogalmazni, felismerni
2016. nov. 22. 22:56
 14/20 A kérdező kommentje:
miért nem tilt le ha annyira megakarna szabadulni tőlem???
2016. nov. 22. 22:58
 15/20 A kérdező kommentje:

Köszike.

Az egyik kedvenc filmem.

Ingmar Bergman filmeket nagyon szeretem

2016. nov. 23. 03:17
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, ő hozott egy döntést. Nem akar veled találkozni, nem akar veled lefeküdni. Ez miért nem lehet elfogadni? Miért nem tartod tiszteletben a döntését? Te vagy önző, nem pedig ő. Engedd el, ne írj neki, ne hívd, ne zaklasd, mert ezzel nem hogy visszaszerzed, hanem még távolabb lököd magadtól.
2016. nov. 23. 10:29
 17/20 anonim ***** válasza:
Ki sem tudnád kerülni, mert ő a duálpárod.
2016. nov. 24. 00:24
 18/20 A kérdező kommentje:

Ezt miből gondolod?

Duálpár, amúgy sem diszharmónikus ennyire.

2016. nov. 24. 01:02
 19/20 A kérdező kommentje:
vagyis ez kettőnk között teljesen az,negativ....vagyis nincs is kettőnk, sosem volt...miatta
2016. nov. 24. 01:04
 20/20 anonim ***** válasza:
Drága, ismeretlenben is egy nagy ölelést küldök. 2,5 évig voltam együtt a "párommal", ha lehet annak nevezni, a kapcsolat vége (bár nem tudom, volt-e más szakasza is?), valahogy teljesen így zajlott le. Aztán azt mondtam: "állj!". És nem telt 1 hónapba se, egy újabb ilyen helyzetbe kevertem magam (ráadásul egy barátnős pasival, aki nem csak velem csalta a lányt!). 2 hete nem csak nem keres, nem is hajlandó válaszolni. Pedig kedvesen bánt velem, szerelmet vallott, stb. Mégis azt hiszem neked is nyilvánvaló lehet külső szemlélőként, ami nekem nem... Újra ugyanaz a csapda, megint ugyanazt vonzottam be, mert nem tanultam... Soha ne fuss egy pasi után! Soha ne kapaszkodj bele, ha menni akar. Soha ne függjön a boldogságod tőle. Soha ne alázkodj meg, mert az nem szerelem! Ha valakinek nem kellesz, akkor fogadd el, tartsd tiszteletben és te se keresd, mert nem érdemel meg téged! Jól mondták előttem, hogy eleinte nagyon nehéz, később viszont könnyebb lesz. Vegyél erőt magadon! Tiltsd le te őt! Kezdj el önmagaddal foglalkozni! Tanulj, dolgozz, sportolj, legyen minél több hobbid, változtass a külsődön, beszélgess sokat a barátaiddal (ha nincsenek, akkor szerezz), flörtölj (de ne rohanj bele kapcsolatba), és nem utolsósorban ott vannak a kisállatok és a gyerekek, mint kiapadhatatlan szeretetforrások. Ha eszedbe jut, mondd el magadnak, hogy mi a rossz benne, milyen rosszul bánik veled, mennyire nem illetek össze, mennyi hasznos dolgot tudnál csinálni ahelyett, hogy most sírsz, és hogy mennyire elhanyagol, megaláz téged. Ezek után tereld el valamivel a gondolataid. Hidd el, hogy rossz ez neked, nincs szükséged erre és kérlek becsüld magad annyira, hogy most azonnal lenondasz róla véglegesen!
2016. nov. 26. 10:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!