Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet akkor tenni, ha valaki annyira megfogott hogy majdnem 1 éve nem múlik az érzés?
És csak vele akarsz lenni, és nem birsz más felé nyitni, nála nincs jobb úgy érzed, mégha nem kellessz neki, nem kedves veled, és még lefeküdni sem akar már veled?
N
Ne kínozd már magad az ég szerelmére! Ne írogass neki, ne is nézegesd az adatlapját. Bírd ki valahogyan. Eleinte nagyon nehéz, majd egyre könnyebb.
De ezzel semmire nem mész, csak egyre mélyebbre ásod magad előtte.
És a kommentjeid alapján lehet egy pszichológus sem ártana neked...
ha látná magában is a hibát akkor nem lenne az hogy én milyen szintre ásom magam...ha lenne kicsi megértés benne
és amugy is sértő a kifejezésed, mert nemcsak én tehetek mindenről, sokszor érzéketlen, én alapjáraton tök jófej vagyok, és magabiztos, és öszinte sok ismerősömmel jól kijövök, de az fáj hogy semmit nem értékel bennem, a szutyok nő ismerőseit meg értékeli
Köszike.
Az egyik kedvenc filmem.
Ingmar Bergman filmeket nagyon szeretem
Ezt miből gondolod?
Duálpár, amúgy sem diszharmónikus ennyire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!