Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit lehet akkor tenni, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet akkor tenni, ha valaki annyira megfogott hogy majdnem 1 éve nem múlik az érzés?

Figyelt kérdés

És csak vele akarsz lenni, és nem birsz más felé nyitni, nála nincs jobb úgy érzed, mégha nem kellessz neki, nem kedves veled, és még lefeküdni sem akar már veled?

N

2016. nov. 22. 22:04
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Ugyanazt amit akkor teszel ha 8 év alatt nem mondtad el a lánynak hogy ő kell neked mert fèltetted a barátságotokat: fogod magad és tovább lépsz
2016. nov. 22. 22:09
 2/20 A kérdező kommentje:
De ha nem múlik sehogysem az érzés, hogy lépjek tovább???
2016. nov. 22. 22:10
 3/20 anonim ***** válasza:
51%

Semmit.

3 opcióra tudok gondolni:

-Muszáj vele maradnod mert nincs hova menned.

-Ebben a valakiben, megláttad a pótszülőd (ha van, nem bánik jól veled, ha nincs akkor azért)

-Ő az igazán első, és úgy gondolod, hogy amit nyújt, az a maximum, többre senki se képes.

Bármelyik is vonatkozik rád, jegyezd meg hogy mindig van jobb, szebb. Akár belül, akár kívül.

2016. nov. 22. 22:12
 4/20 A kérdező kommentje:
dehát nem vagyunk együtt, 2 hónapja nem találkozik vlem, hiába könyörgök neki kb
2016. nov. 22. 22:15
 5/20 A kérdező kommentje:

nem érdekel senki aki szebb aki jobb azok sem, nem tudnak érdekelni egyszerűen nem tehetek róla

neki meg folyton kibukok, neki semmi sem jó sosem, ha keedves vagyok haa próbálom az ő oldalát figyelni, utana persze kibukok leirom neki milyen, meg milyen velem, és egyszerűen semmi sem érdekli, és még fél órára sem találkozik velem,irtózatosan önző..és igy nem tudom elflejteni hogy nem engedi hogy beszéljünk élőben

2016. nov. 22. 22:19
 6/20 A kérdező kommentje:
még lefeküdni sme akar már velem, 2 hónap alatt meg tuti volt mással, velem meg nem találkozik, hiaba kertem rengetegszer:(((
2016. nov. 22. 22:20
 7/20 anonim ***** válasza:

ok

Akkor kérdezd meg magadtól hogy miért? Ha megvan akkor lépj. Nekem most nincs varázsgömböm, hogy megmondjam mit csinálj

2016. nov. 22. 22:38
 8/20 anonim ***** válasza:

Könyörögsz hogy találkozzatok, hogy du gjatok?? Ajajj... Hol az önértékelésed? Ne alázd ennyire le magad! Ezzel magadnak ártasz.

Ne lógj ennyire a másikon, nem szabad, és hidd el jobb nem lesz, csak rosszabb! Szerinted mit gondol rólad?

Lehet ezért haragudni fogsz, de én nagyon nem szeretem az olyanokat, akik nem értik meg ha azt mondom vége, vagy azt hogy mint férfi nem kell. Nem bírom az ilyet. Ezt most tényleg nem bántásként mondom, de gondolj erre is. Ő már nem akar téged, te pedig magadat a sárga föld alá alázva csüngesz rajta. Legyen már valami önbecsülésed! Állj föl, és lépj tovább. Nem feltétlenül kapcsolatban, szerintem neked inkább magadat kéne most kicsit jobban megismerni... Foglald le magad valamivel, valami hobbival, vagy sporttal.

De ezzel csak magadból csinálsz hülyét, hidd el nem éri meg

2016. nov. 22. 22:38
 9/20 A kérdező kommentje:

a büszkeségem már régesrég odaveszett vele szemben, szval mindegy.....

de akkor miért nem tilt le, ha azt akarja hogy teljesen vége legyen???

miért nem?

semmi hobbi, semmisem segit, nem köt lee úgy semmi, hogy ne gondoljak rá, nem múlik az érzés

nem azért könyörgök neki hogy megdugjon, hanem amiatt hogy beszéljünk élőben

2016. nov. 22. 22:41
 10/20 A kérdező kommentje:

facebookon már letiltott kétszer

viberen 1x fenyegetett, hogy letilt ha nem fejezem be

utana meg beszeltunk nehanyszor eleg sokat irtam neki,sok szar dolgot is, előhouzza a legrosszabb oldalamat a közönyével, és a ridegségével.....

de mégsem tilt le....

2016. nov. 22. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!