Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jól csináltam?
Figyelt kérdés
Barátnőm szűz még. Ma megujjaztam, de nem nedvesítettem be az ujjaimat, es a kormeim se voltak tövig levagva. Az előjáték is kb 10 percig tartott, csókolóztunk, közben simogattam. Aztán először egy ujj majd kettő. Mindezek ellenére azt mondta hogy nem fájt neki csak feszitette, es azt is mondta hogy jo volt. Én is szűz vagyok most csináltam ilyet először, majdnem tövig benyomtam az ujjaimat de nem vérzett neki meg semmi.2016. nov. 20. 17:07
1/22 anonim válasza:
Még most is szüzek vagytok... a Farkad dugd be ne az ujjad édes jó istenem... :D
2/22 anonim válasza:
uhh de elvenném énis valakinek a szüzességét :D jo lenne átélni ujra ezeket a dolgokat :D
3/22 anonim válasza:
Attól még szűzek maradtatok😊 De a G pontját izgasd,ne a méhét mert az kellemetlen lehet. 😊 L kérdezgesd hogyan szereti!
4/22 A kérdező kommentje:
A punci nyilasa szuk volt, de belül tágabb. Szűz még egyáltalán vagy kamuzik?
2016. nov. 20. 17:23
5/22 anonim válasza:
Szövegértési problémák vannak, gyerekek. Egy szóval se említette a kérdező, hogy már nem szüzek. Azonkívül nem annyiról szól a szex, hogy a kuki ki-bejárkál. Ha a barátnődnek tetszett, akkor ügyes voltál, ne stresszelj ezen.
6/22 anonim válasza:
Na, de ha neked is megfordul a fejedben ilyen hülyeség, az már elég gáz.
7/22 A kérdező kommentje:
De most írogat nekem valami csávó hogy mar nagyon megdugtak mert belül tágabb mint a nyílás, nyugtassatok meg hogy ez nem azt jelenti hogy nem szűz.
2016. nov. 20. 17:27
8/22 anonim válasza:
Az első és az utolsó mondat elolvasása után értelmezd újra a szövegértelmezési problámákat, kedves előttem szóló :D
9/22 anonim válasza:
Kiben bízol meg jobban? A szerelmedben vagy egy ismeretlenben a neten? Irgalmazz...
10/22 A kérdező kommentje:
Utolsó, igazad van.
2016. nov. 20. 17:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!