Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma megujjaztam magam, és mikor két ujjal csináltam, véreztem. Elszakadt a szűzhártyám?
Figyelt kérdés
2016. júl. 17. 18:41
2/4 anonim válasza:
hogy biztosra menj hogy nem vagy szűz,megujjazlak és is vagy beteszem neked és, lelkileg is megnyugszol hogy nem vagy már szűz
3/4 anonim válasza:
Ahogy 1-es írta, előfordulhat, bár ez sok mindentől függ.
Lehet csak annyi történt hogy felsértetted a magad belülről, főképp ha amolyan lányos módra műkörömmel csináltad.
Egyébként pedig a szűzhártya nem egy zárt és rugalmatlan valami. Egy vagy több kisebb-nagyobb nyílás van rajta, hiszen ha nem lenne, nem tudna a szűz lány menstruálni. Ezen kívül pedig viszonylag rugalmas jószág, elég vastagnak kell annak a dolognak lennie és többnyire elég erősen kell ahhoz behatolnia, hogy a hártyán lévő nyílás ne tudjon olyan gyorsan vagy annyira kitágulni hogy ne sérüljön. És leginkább berepedni szokott, nem elszakadni.
4/4 anonim válasza:
Igen, valószínűleg átszakadt a szűzhártyád, gyakorlatilag elvetted a saját szüzességedet, bár elvi értelemben addig szűz vagy, amíg nem jár át egy hímvessző..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!