Nagyon félek. Megujjaztam magam, és nem szakadt át a szűzhártyám. Ez mit jelent? Többi lent
Figyelt kérdés
Megujjaztam magam eddig csak egy ujjal, de tegnap kettővel még se szakadt át a szűzhártyám. Ez gáz?2011. ápr. 15. 18:04
1/8 anonim válasza:
nem.
a szűzhártyán van nyílás, ahol a menstruációs vér távozik. van akainek sportolástól átszakad, viszont van, akinek még az első alkalommal sem, mikor pénisz jár benne, esetleg cska a többedik után.
2/8 anonim válasza:
Biztos vagy benne? Nézted a tükörbe magad? Egyelőre nem kell izgulj, nagyon ritkán van olyan eset, hogy természetesen nem szakad át, ilyenkor egy nőgyógyász segít.
3/8 anonim válasza:
Senkinek se szakad át ujjazáskor a szűzhártyája..vagy ha olyan hosszú ujjad van akkor igen..de szerintem csak egy fiú tudja átszakítani..
4/8 anonim válasza:
Nem is kell az ujjadtól átszakadnia.
5/8 anonim válasza:
A szűzhártya nem egy lemez. Az egy gyűrű szerű hártya. Rugalmas is valamennyire. Nem biztos, hogy átszakad az ujjazástól. De mi a problémád?
7/8 anonim válasza:
Ez ember függő. Én egy ujjal átszakítottam magamnak. Kicsit megijedtem h mit is csináltam, de rájöttem: ettől én mág szűz vagyok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!