Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk számotokra milyen a tökéletes szopás? Mit szerettek a legjobban ha csinál a nő amikor leszop? Még soha nm csináltam, a párommal 2 éve vagyunk együtt de mindig nemet mondtam rá . Most viszont szeretném . Szóval segitenétek?
Köszönheted is a nagy semmit! Az első válaszoló nőt nem lehetne elviselni az ágyban, annyira ostoba dolgokat ír!
A szopás nem egy bonyolult dolog, de hogy még ehhez sem értsetek... szégyen és szánalmas dolog!
2 évig mi a lóf...t csináltál? Ott kezdődik egy párkapcsolat hogy igényes szexuális együttlétek előtt néhány alkalom (orális) petting!
Bírom, amikor valaki azt hiszi, hogy itt pár mondatban majd kioktatják, hogy hogyan legyen szexistennő ... Drágám, ha ez így menne, akkor minden nő tökéletes lenne az ágyban. Pedig mint, ahogy az #1 válaszoló válaszát is látjuk rengeteg a béna ... És nincs egyetemes recept erre :-P
A két legfontosabb dolog, hogy egyrészt figyelj a partnered reakcióira: melyik mozdulatnál, technikánál milyen visszajelzéseket kapsz és aszerint igazodj hozzá. A másik, hogy kérdezd meg, hogy mit szeret :-P Általában ez egy elég célravezető megoldás szokott lenni ;-Ö
Lagy ajkak, ket utem: le fel. Ne kezzel huzgald hanem az ajkaiddal.
S a vegen az ajkaid kozott tartsd es elvezzen a szadba. Nekem a nelkul n sokat er egy jo pipa. Szerintem menni fog neked.
S ha pipa kozban felnezel ra az is jo s a vegen ha lehet mosolyogva nyeld le. ;-)
Sok sikert
39f
Érdemes lenne indítani egy szopástanfolyamot. :D
Akkor jó igazán az orál a fiúknak, ha Te is élvezed, amit csinálsz. Ez látszódik. :) Ha nem kényszer, vagy csak mert "kell".
Szemkontaktus mindenképp izgató. Használhatod a kezed is, a szádat finoman használd, ahogy jól esik, annyira veszed be. De a fontos, hogy közben legyen meg egy ütem, mert akkor tuti élvezni fogja. A nyelved is bátran használd. Viszont ügyelj, hogy a fogaid ne súrlódjanak a nemi szervéhez, mert az nagyon kellemetlen.
Igazából erre vagy ráérzel, vagy nem. Kikell tapasztalni. A párod legyen türelmes. :)
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!