Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy a barátom az első sex után ami vele volt elhagyot! De miért mit csináltam/rosszul?
Figyelt kérdés
2016. aug. 11. 12:54
1/9 anonim válasza:
lehet semmi nem volt rossz, de csak ennyit akart...
ha komolyabbat akart volna, akkor nem dobott volna ki...
23F
2/9 Gotland válasza:
Kihasznált, hülyére vett.
Nem csináltál semmit rosszul.
3/9 anonim válasza:
Valamit nagyon jól csinált a srác, hogy még te érzed utána szarul magad, hogy biztosan valamit rosszul csináltál...
4/9 anonim válasza:
Mennyi ideig jártatok előtte együtt?
5/9 anonim válasza:
Csak ennyit akart. Ki lettél használva.
6/9 anonim válasza:
Mivel tapasztalatlan vagy.Ezért nem is lehet elvárni tőled,hogy rutinosan csináld a dolgokat.
Ezért vagy ostoba a volt barátod.
Vagy szimplán csak kihasznált.
Én az utóbbit tartom valószínünek.
7/9 anonim válasza:
Nem értem én azt a srácot. Elérte, hogy te érezd magad szarul, akár vissza is mennél hozzá és nem dug meg még egyszer?
8/9 anonim válasza:
A lukadon kívül nem látott benned semmi más értékelhetőt. Vagy azért, mert nincs is (amit azért nem hiszek), vagy azért, mert nem volt képes észrevenni. És a lukkal sem tudtál olyat nyújtani neki, ami miatt újra odakívánkozott volna.
Nem illettetek össze, ne bánkódj, hanem lapozz. Illetve legközelebb ne add magad hamar/könnyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!