Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akarnak olyan férfiak is barátnőt, akiknek semmi sem adott ehhez?
2es.vok
Van autom DE nem azzal kozlekedek mindig plane nem a varosban ...
Es kb ezer olyan program van amihez nem kell kocsi ... Vagy meked a kocsikazas a program ?
ember, nem tudom mégis milyen lehetne fiataloknál a párkapcsolat? ahonnan én jövök, itt nem alap, hogy huszonévesen zsíros állásod van (nem irodista vagyok, és apum, akivel élek, ő sem az), kocsid és saját lakásod. nem bírnám fenntartani magam egyedül minimálbérből. kocsiról pedig még az álmaimat is kitöröltem :D
miért kell siralmat hallgatni? szerinted nem lehet boldog, az, aki a szüleivel él esetleg huszonfiatal-évesen? miért ne lehetne? a plusszal rendelkezés nálam nem anyagi javakból áll egyáltalán. jobb esetben semmi köze a kapcsolataimnak a másik anyagi helyzetéhez, mivel tudom, hogy sajnos élnek olyan családok, ahol még ennél is kevesebbet keresnek.... fiatalon szerintem egy párkapcsolatban nem a pénz lenne az alap. ha pedig így van, akkor ismét konstatálom, hogy mennyire szomorú világot élünk....
23L
Van az a mondás, hogy "herceg a fehér lovon."
És mi van akkor, ha a "herceg a fehér lovon" rafinált és álruhában jön? A szegény ember fiának álcázza magát, mert nem olyan lányt akar, aki a pénzéért szereti, hanem olyat, aki saját magáért. Érdemes ezen is elgondolkodni a lányoknak és nyitott szemmel járni, hogy meglássák a lényeget! (és ha az álruhás hercegnek pénze is van, az már csak hab a tortán) De ezt csak azután fogod/fogják megtudni a lányok, miután átment a teszten.
Másrészról igazad van. Egy kapcsolatnak is vannak költségei, nem lehet állandóan otthon ülni és beszélgetni, jó elmenni ide/oda (pizza, mozi, kirándulni stb.) és ezt fedezni kell valamiből és jobb, hogy nem Anyutól/Aputól kell kérni pénzt állandóan.
Ugyanez a helyzet az autóval is. Kis távolságra el lehet menni sétálva kéz a kézben, vagy biciklivel, de hogyha esik az eső vagy hideg van? Azért mégis csak kényelmesebb autóval menni. (Akár szülőké is)
De ebben az esetben sem szabad elvárni a sokmilliós luxusautót! Egy igényes (akár korosabb) autó legyen jól karbantartott és tiszta, ez bőven elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!