Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért akarnak olyan férfiak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akarnak olyan férfiak is barátnőt, akiknek semmi sem adott ehhez?

Figyelt kérdés
Miben lenne más egy állandóan a szüleihez járó, semmi plusszal nem rendelkező átlagos pasi élete egy nővel? Nem értem miért lenne jó neki, ha még valaki hallgathatná a sirámait és kényelmetlenkedhetne a buszokon, vonatokon. Miért nem látják be, hogy valamiféle alap mindenhez kell?
2016. nov. 20. 08:59
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
# 9-es jól írta! Én már nem is merek kezdeményezni mert nem vagyok tele pénzel, nincs kocsim és saját lakásom se! És szerintem a mai világban ez nem ciki! Már egy éve nincs barátnőm és ha ilyen felfogású lányok vannak akkor sajnos úgy néz ki hogy nem is lesz:( Ezt egyik se nézi hogy kedves ,őszinte és hűséges pasi vagyok! A lányoknak az se számít ha orba szájba csalja a pasija, csak tartsa el! Ha tele lennék pénzzel akkor se kéne ilyen " barátnő" ! Amúgy meg jobb ha tudod hogy az olyan pasik akiknek mindenük meg van! Úgy se maradnak meg egy csajnál sokáig! Ki használják hogy sok lányt meg kaphatnak és havonta cserélgetik a barátnőiket! Vagy tartanak egy állandó barátnőt rabszolgának! Aki főz mos takarít! És ők meg szépen el mennek Qrvárzni! Amelyik lánynak ez megéri arról meg vana véleményem. Szerintem a szeretet és a szerelem többet ér minden pénznél!
2016. nov. 20. 10:46
 22/27 anonim ***** válasza:

2es.vok

Van autom DE nem azzal kozlekedek mindig plane nem a varosban ...

Es kb ezer olyan program van amihez nem kell kocsi ... Vagy meked a kocsikazas a program ?

2016. nov. 20. 10:59
 23/27 anonim ***** válasza:
Nekem van autóm, lakásom, de attól még csóró vagyok önhibámon kívül.
2016. nov. 20. 11:03
 24/27 anonim ***** válasza:
100%

ember, nem tudom mégis milyen lehetne fiataloknál a párkapcsolat? ahonnan én jövök, itt nem alap, hogy huszonévesen zsíros állásod van (nem irodista vagyok, és apum, akivel élek, ő sem az), kocsid és saját lakásod. nem bírnám fenntartani magam egyedül minimálbérből. kocsiról pedig még az álmaimat is kitöröltem :D

miért kell siralmat hallgatni? szerinted nem lehet boldog, az, aki a szüleivel él esetleg huszonfiatal-évesen? miért ne lehetne? a plusszal rendelkezés nálam nem anyagi javakból áll egyáltalán. jobb esetben semmi köze a kapcsolataimnak a másik anyagi helyzetéhez, mivel tudom, hogy sajnos élnek olyan családok, ahol még ennél is kevesebbet keresnek.... fiatalon szerintem egy párkapcsolatban nem a pénz lenne az alap. ha pedig így van, akkor ismét konstatálom, hogy mennyire szomorú világot élünk....

23L

2016. nov. 20. 11:30
 25/27 anonim ***** válasza:
És mi a helyzet a szexszel. Értem én, hogy sok nő a gazdag öltönyöst várja de nem juthat mindenkinek. Viszont adódhat egy motoros srác aki pédául eladó és jó vele az ágyban. Akkor? Más megközelítés: Biztos, hogy a gazdag pasi meg akarja osztani amije van. Tudok olyanokat a környezetemből akik azt vallják: nőre minek egy fillért sem. Szülinap nőnek, nincs aznap találka, e-mail virtuális képeslappal. Ilyenkor mit lép a lány akinek kizárólag csak gazdag pasi kell?
2016. nov. 20. 14:50
 26/27 anonim ***** válasza:
"Valamiféle alap" kell egy komoly kapcsolatban igen.De nem ennek kell a kapcsolat feltételének lenni.A közös élet érdekében együtt "felépíthető". Elég nagy baj ha a férfiban az anyagi javain kívül semmi plusszt nem látsz! Fiatal keresőkként is elkezdhetik a párok a közös életüket pl egy albérletben. Ha jól működik a kapcsolat és hosszútávra terveznek akkor szépen lassan megteremthetik maguknak a saját lakást,autót...De ez a felfogás még mindíg szánalmas,hogy a férfinak kell megteremteni mindent. Nőként mondom,hogy ez nem dukál. Igenis tenni kell érte a nő részéről is. Aztán persze ha ez nem fekszik,akkor lehet vadászni a gazdag,jó egzisztenciával rendelkező pasikat akik esetleg csak ürítésre fognak használni, pláne ilyen felfogással.Sok szerencsét!
2016. nov. 20. 15:28
 27/27 anonim ***** válasza:

Van az a mondás, hogy "herceg a fehér lovon."

És mi van akkor, ha a "herceg a fehér lovon" rafinált és álruhában jön? A szegény ember fiának álcázza magát, mert nem olyan lányt akar, aki a pénzéért szereti, hanem olyat, aki saját magáért. Érdemes ezen is elgondolkodni a lányoknak és nyitott szemmel járni, hogy meglássák a lényeget! (és ha az álruhás hercegnek pénze is van, az már csak hab a tortán) De ezt csak azután fogod/fogják megtudni a lányok, miután átment a teszten.

Másrészról igazad van. Egy kapcsolatnak is vannak költségei, nem lehet állandóan otthon ülni és beszélgetni, jó elmenni ide/oda (pizza, mozi, kirándulni stb.) és ezt fedezni kell valamiből és jobb, hogy nem Anyutól/Aputól kell kérni pénzt állandóan.

Ugyanez a helyzet az autóval is. Kis távolságra el lehet menni sétálva kéz a kézben, vagy biciklivel, de hogyha esik az eső vagy hideg van? Azért mégis csak kényelmesebb autóval menni. (Akár szülőké is)

De ebben az esetben sem szabad elvárni a sokmilliós luxusautót! Egy igényes (akár korosabb) autó legyen jól karbantartott és tiszta, ez bőven elég.

2016. nov. 20. 16:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!