Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki nem tud Budapesten belül olyan helyet, ahol főként amerikai/angol emberek élnek/szórakoznak? Angol barátnőt szeretnék és ehhez jól jönne pár tipp.
angol vagy amerikai nőd cak akkor lehetne ha milliomos vagy, de akkor alapból ismernéd ezeket a helyeket, és nem itt kérdezgetnéd őket
Egyébként bárhol találhatsz angolszászt az I, az V és a VI. kerületben, Vác utca, Deák tér-Andrássy- környékén.
Én nem tartom hülyeségnek azt, hogy angol, vagy amerikai barátnőt szeretnél.
Dehogy kell milliomosnak lenni ehhez. Ez hülyeség. De nagyon nagy.
Sajnos most nem tudok neked szórakozóhelyet ajánlani, de megkérdezem ismerőseimet, mert engem is érdekel a téma. :D Viszont, az tényleg igaz, hogy a belvárosban, az V. kerületben nagyon sok angol ajkú jó csajt lehet látni, ha bátor vagy, leszólíthatod őket. Szerintem csak jóképűnek és jól öltözöttnek kell lenni, ehhez meg nem kell milliomosnak lenni.
Egy évvel fiatalabb/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!