Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akarnak olyan férfiak is barátnőt, akiknek semmi sem adott ehhez?
Figyelt kérdés
Miben lenne más egy állandóan a szüleihez járó, semmi plusszal nem rendelkező átlagos pasi élete egy nővel? Nem értem miért lenne jó neki, ha még valaki hallgathatná a sirámait és kényelmetlenkedhetne a buszokon, vonatokon. Miért nem látják be, hogy valamiféle alap mindenhez kell?2016. nov. 20. 08:59
11/27 anonim válasza:
Ha ezt nőkről irnád le, kérdeznéd , sokkal életszerűbb lenne.
12/27 anonim válasza:
Egy autó a belépő egy "barátnőhöz"? Az igen! Na az olyan nőt sem barátnőnek nevezném. Te meg kérdező, ha kocsikát akarsz a kis feneked alá, akkor kezdj el rá spórolni nyugodtan, de felőlem egy lakás árát is összekaparhatod. majd még az lesz,hogy a nők csak megszületnek, aztán belecsöppenek a jóba. Hogyne! Neki lehet állni megdolgozni, megküzdeni a dolgokért!
13/27 anonim válasza:
És arról esetleg van valami elképzelés, hogy milyen kocsija legyen az álmaid pasijának?
14/27 anonim válasza:
Érdekes kérdés. Én meg magas szintű menedzser vagyok 1,5 millás havi fizuval, nekem minek nő? Étteremben kajálok, vagy főzök magamnak hobbiból; mosna takarítana a bejárónő ha lenne, de nincs mert nem vagyok idióta, tudok magamra mosni; ilyen kis ribiket mint Te kérdező meg veszek magamnak kilóra, és akkor nem kell ugyanazt az unalmas porcelánfejet néznem minden nap. Társaságnak se lennél a legjobb, én nagyon intelligens vagyok és művelt is, mit kezdjek egy üresfejű 3.14csával?
15/27 Sunshinedoll válasza:
? Mert a párkapcsolat meg a közös bizalom és a szeretet csakis egy 35+ éves egyedül élő modern, 0 érzelmi intelligenciájú pasinak jár mi? :D lmao. kuss
16/27 anonim válasza:
Mert nekem van egy kocsim, akkor mar minden adott egy kapcsolathoz? Egy kocsit nem megvenni nehez hanem fent tartani amugy. Nagyon sokan megvesznek egy 1.0-es suzukit apuka nevere hogy a, biztositas csak 10 ezer legyen ne 70 ezer, es nem megy vele csak evi 1500km-t mert mibol tankolja?? Ez hulyeseg...
17/27 anonim válasza:
Hagyjátok már, a kedves kérdező ide se tolja a pofáját.
19/27 anonim válasza:
És? Baszhatom, ha jó fizetésem van, ha kiderül rólam, hogy programozó vagyok...
23/F
20/27 anonim válasza:
Mert vannak nálad jobb nők. xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!