Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 22 évesen tényleg gáz ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

22 évesen tényleg gáz ha kielégítem magam? L

Figyelt kérdés

Legjobb barátnőmmel nagyon jó a viszonyunk. Mindent megbeszélünk nyíltan akár a szexről is.

Mikor szóba került hogy kielégítettem magam akkor teljesen felháborodott hogy szerinte nem kéne ilyet csinálnom mert max a tizenévesek szokták ezt tenni.

Én napi 1x kielégítem magam. De tényleg nem illik már ilyen korban csinálni?

22L

2016. nov. 13. 17:41
1 2 3 4
 21/31 Igen, én vagyok! :) ***** válasza:
31%
Majd mutasd meg egyetemen a tanárnak ezt a kérdést.
2016. nov. 13. 18:29
 22/31 anonim ***** válasza:
100%

Nem gáz! Egészséges fiatal nőként természetes, hogy vannak vágyaid.

Nagy tévedés! Nem csak a tinik csinálnak ilyet!

Nem illendőség kérdése sem ebben a korban, sem korábban, sem később!

Ha vágysz rá, ha szereted, ha jól esik, ha kívánod, ha kielégülsz és persze ha ennyi elég neked, akkor csináld! Egészségedre!

2016. nov. 13. 18:32
 23/31 anonim ***** válasza:
100%
Hol nevelkedett a barátnőd, apáca zárdába?
2016. nov. 13. 19:09
 24/31 anonim ***** válasza:

Ha nem akarsz privát üzenetet kapni, írj te nekem! :)

Semmi probléma nincs ezzel, de jobb lenne neked egy normális fiú!

2016. nov. 13. 20:15
 25/31 anonim ***** válasza:
100%
A barátnőd 22 éves vagy 12? xD
2016. nov. 13. 21:23
 26/31 A kérdező kommentje:

#20: Miért vagyok ostoba? A kérdésben látsz olyat ami arra utal hogy ismerkedni szeretnék? miért kell szidni mert nem ismerkedek itt? Nem arra utal a kérdés. Ha nem tudsz rendesen válaszolni nem kötelező ide írni. Mennyi megkeseredett ember van itt..

A többségnek ment a zöld természetesen!

Ja és a barátnőm is 22. :)

2016. nov. 13. 22:17
 27/31 anonim ***** válasza:

Erre egy régóta megírt válaszomat engedd meg, hogy idemásoljam. Kiegészítem azzal, hogy a szexuális együttlét és az önkielégítés élménye is különbözik. Én már házas vagyok, de mindkettőre igényem van. Pasikat is csinálják maguknak, de bizony nőknek is lehet rá igényük, mert szexualitásuk ezt diktálja. Ettől még nem lesz rossz anya valaki, vagy rossz lány, vagy tinédzser. Ellenben, aki a szexről akar beszélni és undorítónak tartja a maszturbációt, az vagy vallásosan bigott, vagy nem nőtt fel a témához.

Fiúknak és Lányoknak egyaránt:

Mire jó a maszturbáció?

+ Csúcspont elérésének korlátozása

(fiúknál korai magömlés kezelésére/megelőzésére, lányoknál teljesebb kielégüléshez való eljutás megtapasztalására alkalmas)

+ Csökkenti a vérnyomást, segít aludni.

+ Fiúk: Prosztatarák ellen védelmet nyújt

+ Görcs és fájdalom csillapító (migrén ellen hatékony / mesi görcsök csökkentésére alkalmas)

+ Növeli a potenciált, a szexuális állóképességet

+ Stressz oldó

+ Fertőzés mentes szexuális élményt nyújt

+ Nem születik belőle nem várt baba

+ Szexuális önismeretet biztosít

+ Emeli az önbecsülésed, a magabiztosságodat

+ Vérnyomás betegségek kialakulását csökkenti

Mikor nem egészséges maszturbálni? Mikortól káros a maszturbáció?

- Ha képes vagy inkább maszturbálni, minthogy haverjaiddal lógj, vagy ismerkedj, az már nem egészséges. Sürgősen rendbe kell tenned az értékrendedet!

- Ha inkább maszturbálsz, minthogy elmenj bringázni, vagy kirándulni, vagy sportolni, az sem egészséges. Itt az önbecsüléseddel lehet gond.

- Ha mindenféle egészségtelen dolgokat tömködsz magadba (kaját, koszos zoknit, zsíros dolgokat, szappant), az fertőzést okozhat.

- Ha megfojtod magad, miközben maszturbálsz, megfulladsz.

- Ha inkább maszturbálsz, amikor vár a társad az ágyban, ott is bajok vannak.

- Ha nyívános helyen, vagy iskolában, vagy munkahelyen maszturbálsz, az sem túl helyes. Másokat zavarhat, tönkre teheti a karriered. Próbálj keresni magadnak valami hobbit, ami leköt.

- Ne hencegj vele másnak, de ne is szégyelled magad emiatt. Egyik sem egészséges.

2016. nov. 14. 16:28
 28/31 anonim ***** válasza:

@20/26

Nem ismer valaki és egyből ostobáz. Szerinted miért? Érdekli vajon a valódi helyzeted? Meg akar bármikor hallgatni? Kíváncsi rád, milyen vagy? Vagy csak szereti rajtad levezetni a tehetetlenségéből fakadó indulatát?

Mindenkinek megvannak a prioritásai. Egy ideig nekem is előbbre volt az egyetem, mint az ismerkedés. Volt szaktársnőm, aki szó szerint elbaszta a félévjeit. 4 évvel utánam végzett, mert 1 évig pasizott és nem koncentrált a tanulásra az elején, majd nehezen tudta pótolni. (Lehet vannak gyépés szakok, ahol nem kell tanulni a diplomához, de a miénk nem ilyen volt.) Neki most az a 4 év hiányzik, nekem meg volt lehetőségem bepótolni a lemaradásomat :)

Lehet én is hülye vagyok #20 szerint. De ha ezen múlik egy mérnöki diploma és 4 év mérnöki tapasztalat, akkor szerintem könnyen ki lehet bírni azt az 1 évet szex nélkül, maszturbálva.

2016. nov. 14. 16:37
 29/31 anonim ***** válasza:
100%
A barátnőd aszex? xD
2016. nov. 14. 16:46
 30/31 anonim ***** válasza:
100%

@29: Lassan esett le, hogy az aszexuálisra gondolsz :)

Azt hittem, hogy simán csak egybe írtad, hogy a szex.

2016. nov. 14. 17:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!