Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
22 évesen tényleg gáz ha kielégítem magam? L
Legjobb barátnőmmel nagyon jó a viszonyunk. Mindent megbeszélünk nyíltan akár a szexről is.
Mikor szóba került hogy kielégítettem magam akkor teljesen felháborodott hogy szerinte nem kéne ilyet csinálnom mert max a tizenévesek szokták ezt tenni.
Én napi 1x kielégítem magam. De tényleg nem illik már ilyen korban csinálni?
22L
nem korhoz kötött
a barinőd butaságokat beszél
De most nehogy még magyarázkodnod kelljen azért, hogy te hogy játszadozol a saját testeddel.
Komolyan mondom, kész téboly.
Mi az, hogy nem illik? Hol van előírva, hogy hány éves kortól hány éves korig "illik" maszturbálni?
Meg mi az, hogy ilyen korban? Nem 60 éves vagy, de egyébként ha 60 éves korodban masztiznál, ahhoz se lenne semmi köze senkinek.
Ez a barátnőd vagy szimplán csak valami megkeseredett prűd kis h..lye, vagy egyszerűen irigyli tőled a jót. Mert vannak olyan "barátnők", akik addig kedvesek és aranyosak, ameddig a másiknak rosszabb, mint nekik.
Meg egyébként is: ki ő, hogy megszabja, mit csinálj?
De se kedvem, se időm nincs ismerkedni.
Szexpartnert sem keresek! A priviseknek mondom.
Nem hiszem el ezeket a priviseket komolyan, egyből felajánlkoznak... -.-"
Szerintem nem bunkóságból mondta, csak úgy gondolja, hogy 22 évesen szexel kéne kielégülni inkább, nem masztival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!