Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők és lányok mi a véleményete...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők és lányok mi a véleményetek egy olyan fiúról?

Figyelt kérdés
Aki szereti azt a nőt akivel együtt lakik mindent megtenne érte mert nagyon szereti és amit csak tud meg ad neki és nem hagyná el soha de nem tudja elképzelni hogy más nőkkel ne feküdjön le mert szinte minden szép lányt meg szeretne kapni 1-1 alkalomra mert ő egyszerűen ilyen de csak a párjával tervez mert csak benne látja a szerelmét.

2016. nov. 11. 08:44
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
96%

férfiként mondom: az ilyen vágyaidat vagy nagy titokban éld ki, vagy kapcsolat nélkül.

ezt komoly kapcsolatban egyetlen nő sem tolerálná.

képzeld fordítva: a fent említett imádott asszonykádat rajtad kívül még 4-5 en kefélgetnék, de közölné veled hogy csak te beléd szerelmes, a többi mind csak mulandó.

2016. nov. 11. 08:52
 2/13 anonim ***** válasza:
73%

Undorító,gusztustalan.Érzelmi intelligenciája nulla,akarat gyenge.Értéktelen.Párkapcsolatra alkalmatlan.Igazi nő a lábát sem törölné belé.A nő akit "szeret" ott fogja hagyni és találni fog egy igazi férfit,aki meg tudja adni egy nőnek amire vágyik. Azok a "nők",akik lefekszenek vele olcsó lotyók.Mindig csak ilyenek fognak jutni neki,soha nem lesz normális kapcsolata,családja.Egyedül,magányodan fog megöregedni, soha nem fogja szeretni senki.

L

2016. nov. 11. 08:59
 3/13 anonim ***** válasza:
75%
Megkérdőjelezem azt a hatalmas szerelmet a párod iránt.Aki szereti a párját az nem akar másokkal is lefeküdni.Mi van ha kiderül ez a dolog?Mit szólna hozzá a párod?Elintézné egy ejnye-bejnyével vagy páros lábbal rugna ki?Én az utóbbit tenném!Ha ilyen életet akarsz élni akkor ahoz nem kell párkapcsolat.Úgy,azt dugdosol akit akarsz.Egy érett férfi a gatyájában tudja tartani a f@rkát.
2016. nov. 11. 09:50
 4/13 anonim ***** válasza:
64%

Kell keresned egy olyan nőt aki ebben benne van. Akár háta mögött, akár együtt keresve, akár Swinger, akár szexbulik.

Egy kapcsolat kompromisszumokról szól, és nem csak "ki mosogat" vagy "ki viszi ki a szemetet", hanem a hűségről, főleg ha tudod, hogy a párodnak rosszat okozol.

A "mindent megtenne érte" és a "amit csak tud meg ad neki" számomra azt jelenti, hogy lemondasz a saját vágyaidról.

Vagy ha nem tudsz, akkor ne mondj ilyeneket, mert csak hazudsz.

2016. nov. 11. 10:37
 5/13 anonim ***** válasza:
89%
Semmi jót egyszerűnek undorító.. Fordított esetben hogy esne ha a párod ugyan ezt csinálná pasikkal mert ugyanúgy gondolkodik mint te? Más nőt dugsz és képes vagy bele nézni a párod szemébe és azt mondani hogy " szeretlek Kicsim " hát felfordul a gyomrom... Hát ne tervezz így komoly kapcsolatot mert szerintem egy lány se fogja ezt neked el tűrni.... Kivéve ha Nyílt kapcsolat vagy Nyílt házasság akkor mind a 2 félnek meg engedett a félrekefélés... 22 L
2016. nov. 11. 11:27
 6/13 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem legbelül minden pasi ilyen egy kicsit. Csak valaki tudja tartani magát, valaki nem.
2016. nov. 11. 11:39
 7/13 anonim ***** válasza:
Nekem mindig a kidumás emberek jutnak eszembe, mondjuk kövérek akik azt szajkózzák, hogy ők MINDENT megtettek, csak ne legyenek kövérek, és amikor megkérdezik tőlük, hogy "rendszeresen sportolsz és megpróbálsz egészségesen enni?" "Ja, azt már nem, azért azt elképzelni sem tudnám"
2016. nov. 11. 12:28
 8/13 anonim ***** válasza:
az összes ilyen. csak azzal a különbséggel, hogy otthon is egy darab hányásnak van nézve a nő. de attól még félrek---úr
2016. nov. 11. 19:18
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekem semmi különös véleményem nincs. Ameddig a párod tud róla, hogy igényed van a több nővel való szexre, és ez neki belefér, esetleg engeded, hogy ő is éljen hasonló lehetőségekkel (nyitott kapcsolat), addig korrekt vagy. A lényeg csupán ennyi, őszintének kell lenned, nem pedig titokban félrekefélned, ahogyan azt megteszik sokan. Talán nem könnyű erre kapható nőt találni, de biztos vagyok benne, hogy nem is lehetetlen.

Most jöhetnek a lepontozások.

L

2016. nov. 11. 22:07
 10/13 anonim ***** válasza:
Az a bajod, kérdező, hogy annyira különlegesnek képzeled magad. Pedig ilyen minden férfi, amióta világ a világ. Erre van beprogramozva. Csak amikor megtalálja azt a nőt, aki mellett nem nyűgnek, hanem áldásnak érzi a férfilét gyötrő kínjait, aki mellett minden idegen női idom láttán csak megerősödik az érzés, hogy "igen, jól döntöttem", akit igazi kincsként tud értékelni minden hibája ellenére is, aki mellett a leghőbb vágya, hogy génjeik keveredéseként egy új élet kezdődjön, és akire 55 évesen is szerelemmel tud nézni, nos, csak akkor tud igazi férfivá érni.
2016. nov. 12. 15:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!