Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek tetszenek a 180 cm magas,80 kg-os pasik a konditeremben? Mit gondoltok egy fiúról edzés közben?
Hát a 180 /80 elég vékonyka, persze én 96 vagyok de elégedetlen mindig, edzenek még többet :)
Az irány jó, egy férfinek legyen fizikuma, ÉS NE HAGYJÁTOK KI A LÁBNAPOT FIAIM!!!!!!
19f
Nagyon durva, hogy a legtöbb pasi szexin edz. :D Én meg: izzadok mint egy ló, hajam állandóan az arcomba csapódik, mindenem izzadtságfoltos... Arról már ne is beszéljünk, hogy mivel edzéshez nem kell smink, minden bőrhibám szerencsétlen edzőtársaimat sokkolja. :D
18L
A nagyon kigyúrt izompacsirták nem tetszenek, de egy kellemesen sportos testalkatú férfi, edzés közben elég szexi látvány tud lenni :) :P
19/L
Fogalmam sincs, hogy néz ki egy 180/80-as pasi. Mindenesetre nem szeretem a kigyúrt pasikat, hiába edzek én is rendszeresen, hiába hajtok a sportos, fitneszes külsőre, valahogy nem jön be. A kisebb izomzat jobban tetszik, és nem ennyire szálkásan.
20l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!