Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a baja? (szex)
Párommal mostanában úgy érzem borzalmas a szexuális életünk. régen olyan jókat szexeltünk, most ez lecsökkent havi 2-3ra, és inkább orál van 3-4 naponta...
Tegnap benyögte hogy neki a konkrét szex nem jó de sehogy sem mondta el miért. Ha szexelünk nagy ritkán akkor is leállítja hogy inkább orálisan elégítsem ki. régen nagyon jó volt a szex. Ha ő kényeztet engem akkor is hiába kérem hogy szexeljünk...
Mi lehet a baja? ez aggaszt, hogy szerintem ez nem kapcsolat ahol ezt nem tudja elmondani és nem lehet megbeszélni, és közben rommá roncsolódom idegileg hogy mi a baja...?
Velem van a baj? vagy nem szeret már? Egyébként is hanyagol mostanában itthon de állítja hogy szeret...
Én 24N, ő 26F
(4 éves kapcsolat)
Hát,itt csak találgatni fogunk.
Megcsal,megunt,depressziós,stresszes a munkája stb.
Nála kellene próbálkozni!
Valahogy a tüzet kéne visszahoznotok.
Esetleg sokat dolgozik, stresszel?
A legnagyobb baj az, hogy nem mondja el a probléma okát.
Megcsalásra utaló jel van?
Nincs megcsalásra jel, nem tartom valószínűnek.
Munka miatt időnként stresszel de emiatt nehogymár csak az orál menjen...
Szerintem nem szeret már :(
Én ezt nem értem.Mi bőven nem a ti korosztályotok vagyunk, de bizony heti 5-6 alkalommal együtt vagyunk, és mindig maximálisan figyel arra, hogy én is kielégüljek.
Beszélgetnek kell erről, mert ez nem vezet jóra.Ne hagyd magad lerázni.
Egy hosszabb kapcsolatban már csak akkor megy jól a szex, ha nincs feszengés és el tudod engedni magad és jól érzed magad a másik társaságában.
Nálunk is volt néha egy-egy olyan menet ami erőltetett volt és láttam páromon, hogy halál ideg, mert meg akar felelni és csak össze-vissza mozgott és persze én is ideg lettem.
Fel kell szabadulni, jól kell éreznetek magatokat (buli, mozi vagy hasonló után) és utána jól fog menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!