Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vörös hajú lányok, meghagyjátok lent a szőrt?
Figyelt kérdés
szépen ápolva természetesen, hisz csak a tiéetek a legkülönlegesebb.2016. nov. 10. 20:21
12/17 anonim válasza:
11. Az is szép lehet. Küldj már egy fotót.
13/17 anonim válasza:
Termeszetes voros vagyok es ott lent is ugyanolyan voros :) fazonirozott.most epp haromszoget hagytam ott.van mikor kopasz:)
14/17 anonim válasza:
Én meghagyom, mindig is meghagytam, mert ha nem hagynék semmit, óvodásnak tűnnék, és ráadásul aki azt állítja, hogy a természetes vörös csajának nem volt vörös odalent, az vegye tudomásul, hogy át lett ejtve, mert az igazi vörösöknek minden szőre vörös, úgyhogy az a legbiztosabb kamubizonyték, ha ott lent nem az...
15/17 anonim válasza:
Akit érdekel a téma fogja már fel,hogy egy valódi' vörös nőnek lent is vörös színű a szörzete! -De legalább arany vagy réz színben játszó vörös!
(Nem barna,nem fekete:)
Igen ,felül a fazonnál meghagyom .
16/17 anonim válasza:
A normálisan válaszolókat miért kell lepontozni?
17/17 anonim válasza:
Alapjáraton nem jön be a szoros muff, a fazon igen, viszont ha vörös csajok lenne, megtiltanam neki hogy leborotvalja. A vörös nőknek nincs dzsumbuj a lába között alapból se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!