Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok többsége nem igényel rendszeres kényeztetést?
A fogamzásgáló tabletta libidó csökkenést okoz. Egészségkárosító hatása mellett. Tapasztalataim szerint egy nem gyógyszeren élő, normális étrenden élő, rendszeresen mozgó nőnek nincs ilyen problémája, mint a kérdés tárgya. Tehát a magyar nők többségétől ne várj normális szexuális étvágyat.
2016. nov. 10. 07:47
dehogynem! szerintem a lányok jobban is igényelnék a szexet mint a pasik (feltéve ha találnának normális pasit) csak a lányok/nők nem vállalják fel ilyen nyíltan valamint a lányoknak nem okoz örömet az ha camban masztiznak mint a pasiknak
2016. nov. 10. 07:59
Az első válaszolónak igaza van. A fogamzásgátló tabletta nagyban csökkenti a libidót.. Szóval ne is csodálkozz ezen.. Főleg hogy a pasiknak az a kényelmes ha a lány / nő szedi a tablettát mert akkor nem kell Óvszert húzni... Csak, hogy egy csomó hátulütője van ennek a kényelmes módszernek. Mint például a nemi vágy csökkenés, hormonális probléma, hízás / fogyás ( attól függ kire milyen hatással van) később Meddőséget is okozhat.. Szóval nem tesz jót ha hormonálisan bele nyúlnak egy működő rendszerbe és felbolygat mindent... De hát a pasiknak csak az a lényeg hogy nehogy már nekik keljen védekezni a gyerek ellen.. Pedig az Óvszeren és a Fogamzásgátló tablettán túl is kéne látni mert vannak más fogamzásgátló módszerek... Egyébként kiváncsi lennék arra hogy ha kifejlesztenének Férfiaknak fogamzásgátló tablettát olyan ami gyakorlatilag nemzőképtelenné tenné a Spermát.. Hány Férfi vállalná be hogy tömje magát ilyen tablettával csak azért hogy nehogy Terhes legyen a Nő!!!! 22 L
2016. nov. 10. 08:05
Utolsó, állítólag néhány kísérletet azért állítottak le, mert a férfiak nem bírták a mellékhatásokat és féltették az eészségüket.... Ugyanazokat a mellékhatásokat, amiket a nőknek olyan lazán ajánlgatnak. Szóval ennyit a férfiakról...
2016. nov. 10. 08:51
Fogamzásgátló, hashajtó, hasfogó. Ezek mind többet ártanak, mint használnak. Nem szabad így avatkozni a szervezet működésébe. Táplálkozással, mozgással kellene megoldani a problémát. Meg lehet a legtöbbet. Csak egyszerűbb bekapni egy tablettát. A meddőséget alá tudom én is támasztani. Ismerek ilyen nőt. A tabletta következménye.
2016. nov. 10. 08:59
de. mi ez a hülye általánosítás?
2016. nov. 10. 10:10
#6 mi az, nem sikerült még egy nő sem összeszedni és rá vagy kényszerülve, hogy fizess a szexért? ez szomorú, de inkább magadban keresd a hibát, ne a nőkben.
2016. nov. 10. 10:12
"#5 Retardáltka, meséld már el milyen átkezéssel és mozgással lehet elkerülni a teherbeesést... Baromállat..."
Aki mondja te észlény. Én székrekedésre, betegségekre gondoltam az étkezést, mozgást. De le is van írva, hogy hashajtó. Ostoba, bunkó nő vagy. Magyar átlag sajnos manapság. Teherbe esést nyílván nem étkezéssel kell kerülni. Nem kell mindenkinek szétteni a lábat (ez is szokása sok magyarnak), főleg nem tízenévesen. Akkor nem lehet baj. Tabletta helyett pedig van pl. gumi, ha valaki nem bír magával.
2016. nov. 10. 10:18
Van már férfiaknak is fogamzásgátló, de amiért nem elterjedt, hogy pszichésen a férfiaknak merevedési zavart, libidó csökkentést, és akár hosszabb távú impotenciát is okozhat. Az oka egyszerű, nem tudják elviselni a férfiak, hogy vaktölténnyel lövöldözzenek.
Én sem szedném, de a antibaba tabit sem kényszeríteném a nőnek.
2016. nov. 10. 10:59
Hat bocsi de szerintem nem az a megoldás h prostikhoz kell járnunk. A gumi tényleg ott van de alig erzunk benne valamit. A mozgas meg biztos nem fogamzásgátló :D a szex is egy mozgas sot a legjobb mozgas forma :D -es mit csinálsz mozgas közben ami fogamzásgatlo? Kirazzak magukból a gyereket?? :D
Az is igaz viszont hogy a nok elegge kiszamithatatlanok a szex teren. Sot minden teren. Ha szexelsz perverz vagy ha nem akkor meg mi a baj? Mar nem szeretsz?? Aztan hiaba mondunk barmit utana az mar elvan könyvelve annak amit a no először gondolt.
2016. nov. 10. 11:21
Kapcsolódó kérdések: