Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » LÁNYOK mi a véleményetek az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

LÁNYOK mi a véleményetek az ilyen farokról?

Figyelt kérdés
Az a helyzet vele,hogy lankadt állapotban szép nagy,de ha fől áll én kicsinek tartom,tetszik nektek ha egy férfinak lankadt állapotban nagy a farka?

2016. nov. 10. 07:33
 1/5 anonim ***** válasza:
Magyarul húspéniszed van.. Azért nem hiszem hogy lankadt állapotban nagyobb lenne mint mereven ez kizárt.. Igazából még nem láttam ilyen péniszt szóval nem tudom hogy milyen lehet.
2016. nov. 10. 08:18
 2/5 A kérdező kommentje:
olvasd el még egyszer a kérdésemet nem azt írtam hogy lankadtan nagyobb mert az tényleg kizárt hanem hogy lankadtan nagy ha áll én kicsinek tartom,tudom hogy ez a húsfarok
2016. nov. 10. 08:31
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ez a ritkábbik fajta. Semmi extra, mondjuk ha a herék aránytalanul kicsik a nagyobb méretű lankadt farok mellett akkor a vérpénisz jobban néz ki.
2016. nov. 10. 08:42
 4/5 anonim ***** válasza:
Óbammeg, te nem vagy százas... kit érdekel, hogy milyen, meg hogy néz ki erektálva, a lényeg, hogy tudsz-e vele bánni.
2016. nov. 10. 09:19
 5/5 anonim ***** válasza:

én elolvastam háromszor a kérdést, de nekem is egyértelműen úgy jön át, hogy lankadtan nagy, állva kicsi, hiába máshogy akartad fogalmazni.

Amúgy meg tökmindegy, mert ha már meg tudod úgy dugni a lányt, hogy utána csak remegve tud járni, akkor onnantól kezdve nem nézi, hogy hány centi és merre hajlik.

2016. nov. 10. 10:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!