Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyenesen megkérdezem, ti kiröhögnétek azt ha ennyi idősen kiderülne, hogy még szűz?
Egyenesen megkérdezem, hogy miért beszélsz butaságokat?
Ha valakinek nem tetszik, le kell...ni. Találni fogsz olyat, akinek ez nem számít, aki megérdemel téged. :)
A megfelelő illető értékelni fogja, ne aggódj!
Én 21 évesen vesztettem el és nem érdekelt, ki mit gondolt. 24L
Ismerek ilyen lányokat, na mondjuk ők nem gátlásosak, csak éppen nem szeretnének rossz döntést hozni és egy felesleges kapcsolatba lépni.
Szerintem nem gond ez amúgy. :)
23 évesen vesztettem el, és nem bántam meg. Általánosban és középsuliban mindenki lenézett, hogy még senkim sem volt soha, meg semmi tapasztalatom nincs, meg azt hitték, hogy az azonos neműekhez vonzódom.
Amikor már huszonévesen randizgattam, elég sok olyanba belefutottam, hogy nemhogy a szüzesség elvesztése volt alapkövetelmény, de sokan még azt is megkérdezték, hogy éltem-e már együtt, párkapcsolatban valakivel. Eléggé elkámpicsorodtam mikor megmondták, hogy hát akkor többet ne randizzunk, mert egy totál kezdővel ők nem akarnak összejönni. Én hülye meg azt hittem, hogy az, hogy nem feküdtem le még senkivel, meg párkapcsolatszűz vagyok jó pont lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!