Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vegyem rá az orális szexre?
Régóta próbálkozunk már azzal, hogy kitudjon elégíteni a szájával. Én persze napi kétszer-háromszor kielégítem őt így, amit nagyon is élvezek, de ő csak kézzel nekem. Azt mondja, hogy olyan meleg, és élő...mit tegyünk, hogy sikerüljön?
Én 18/F ő meg 17/L
Elmondom mi volt nekem ezzel az oral dologgal a problémàm ami feltételezek neki is ez lesz
En undorodtam attol h bekapjak egy peniszt azelott hogy elvesztetem a szuzessegem
Egyszeruen a tudat h azzal pisil ott jon ki az ondo..meg a gondolat h en a farkat szopogatom..ekkor voltam 15 na de nagy szerelem bevallalos voltam megtettem de nagyon undorodva..kellett ido h hozza szokjak..viszont telt sz ido jo volt a partnerem es megszerettem csinalni.azota megy a melytorok a vakum és volt egy pàr fiuval dolgom mind azt mondta ritka az olyan làny aki igy oralozik
Szoval probalj vele beszelni hatha ez a baj
Nagyon szépen köszönöm a pozitív kommenteket! :)
Megfogadom a tanácsokat, és ment a zöld pacsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!