Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan vegyem rá az orális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vegyem rá az orális szexre?

Figyelt kérdés

Régóta próbálkozunk már azzal, hogy kitudjon elégíteni a szájával. Én persze napi kétszer-háromszor kielégítem őt így, amit nagyon is élvezek, de ő csak kézzel nekem. Azt mondja, hogy olyan meleg, és élő...mit tegyünk, hogy sikerüljön?

Én 18/F ő meg 17/L

2016. nov. 9. 22:23
1 2 3
 1/23 RRR ***** válasza:
69!
2016. nov. 9. 22:31
 2/23 A kérdező kommentje:
Nem utcalány, aki csak úgy egy 69 miatt bekapná
2016. nov. 9. 22:32
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Szóval az a lány aki 69-et csinálja az már utcalány? egyébként ismerkedjen a péniszeddel. Puszilgassa, nyalogassa, elsőnek csak a makkot kapja be utána a többit... De ha egyáltalán nem akarja csinálni akkor ne erőltetsd... 22 L
2016. nov. 9. 22:35
 4/23 anonim ***** válasza:
100%

Ez miért utalna bármiféle utcalányságra? Egy póz?!

De előszőr fogja meg, csókolja meg, nyalja meg. Lassan haladjon. Közben bátorítsd! Hajrá!

2016. nov. 9. 22:35
 5/23 A kérdező kommentje:
Nem a póz miatt. Hanem na, ő nem ilyen lány, pont ezért szeretem. Kapta már be, hónapokog tartó többször felmerülő viták után elhatározta, hogy megszeretné próbálni gumival. Gumival se volt semmi bajom, csak adja az isten, hogy próbálja meg. De nem...majdnem öklendezik. Pedig ápolt vagyok, és alapból szereti nézni, és megfogni.
2016. nov. 9. 22:39
 6/23 anonim ***** válasza:
92%
Aha, annyira szereted, hogy ilyen kis szende szűz, hogy mégis itt hisztizel, hogy nem kapja be. :D
2016. nov. 9. 22:45
 7/23 A kérdező kommentje:
Nem hisztizek, feltettem egy kérdést, nem erre válaszolsz, és úgy gondolom semmi közöd ahhoz, hogy mennyire szeretem, vagy nem szeretem.
2016. nov. 9. 22:53
 8/23 anonim ***** válasza:

Szerintem a 69 tök jó! A lányoknak is szokott tetszeni! Ott kapsz is és adsz is! és egymásba vagytok gabalyodva! Attól még nem lesz utcalány egy lány. Sőt, még jobban is tetszik. Nem szeretem az ágyban szexuálisan visszafogott nőket.

24/F

2016. nov. 9. 22:54
 9/23 A kérdező kommentje:
Nagyon is szenvedélyes, és vad tud lenni. Csak ez a dolog nem megy neki.
2016. nov. 9. 22:59
 10/23 anonim ***** válasza:
Hát nem igaz hogy nem bírjátok felfogni!! Ő csak egy ártatlan kislány, aki épp tanul sz*pni.
2016. nov. 9. 23:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!