Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szex kapcsolatban/laza kapcsol...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szex kapcsolatban/laza kapcsolatban a férfiak is inkább a monogámiát preferálják?

Figyelt kérdés

2016. nov. 9. 18:32
 1/10 Senki Alfonz ***** válasza:
82%
Szerintem egyáltalán nem , különben komoly kapcsolatnak hivnánk, nem laza szexkapcsolatnak ....
2016. nov. 9. 18:36
 2/10 A kérdező kommentje:
Egyetértek amugy, csak most fura helyzetben vagyok, ahol a pasi nem akar mást
2016. nov. 9. 18:54
 3/10 anonim ***** válasza:
Akkor hogy? Ird meg.
2016. nov. 9. 19:27
 4/10 A kérdező kommentje:
Hát megbeszéltük, h csak szex... Aztán barátok lettünk kb mondhatjuk ezt már. És azt mondta, hogy nem szeretne mással lenni és nem szeretnè azt se ha én lennék mással, azzal csalódna bennem.
2016. nov. 9. 19:38
 5/10 A kérdező kommentje:
Hát megbeszéltük, h csak szex... Aztán barátok lettünk kb mondhatjuk ezt már. És azt mondta, hogy nem szeretne mással lenni és nem szeretnè azt se ha én lennék mással, azzal csalódna bennem. Pedig a legelején azt mondta, h bátran kavarjunk mással is...
2016. nov. 9. 19:38
 6/10 anonim ***** válasza:
Akkor nem laza kapcsolatot akar. A laza lényege hogy nincs elvárás.
2016. nov. 9. 20:11
 7/10 A kérdező kommentje:
Ettől tartottam..
2016. nov. 9. 20:14
 8/10 anonim ***** válasza:
Te lehetsz csalódott, ő nem tartja be a szabályokat.
2016. nov. 9. 20:18
 9/10 A kérdező kommentje:
Koszi a válaszokat srácok!
2016. nov. 9. 21:22
 10/10 anonim ***** válasza:
Kissé közelít a kisajátítás felé... Szerintem dobbants mihamarabb, nehogy eluralkodjon rajtad!
2016. nov. 9. 23:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!