Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szüzesség elvesztése 23 felett? Hogyan sikerült?
#10 ! Bocs, de nem értem ? 17- 27 évesig 10 év telet el !
Ennyi idő alatt nem tudtál egyetlen lányt meghódítani ? Sem iskolában,szórakozóhelyen, ismerősök között, melóhelyen ? Akkor gondolom valami baj lehet veled ! Nincs bátorságod kezdeményezni ? Mitől félsz ? BÁTORSÁG ! Havertól kérjél tanácsot,vagy valakitől !
Ezek szerint mégsem vagy az. Nem létezik, hogy egy nő figyelmét sem kelted fel.
Ha tényleg azt szeretnéd, hogy segítsünk akkor küldj egy képet. Légy őszinte magaddal, és akard te is a változást.
Felkeltettem már nők érdeklődését, ez biztos, csupán én nem éreztem úgy, hogy akarok tőlük bármit is.
De megismétlem, nem azért írtam ki a kérdést, hogy sírjak, hanem azért, mert kíváncsi vagyok, hogy akik később vesztették el a szüzességüket, azoknak hogy alakult. Engem nem kell félteni, megoldom én ezt is, mint minden más problémát az életben ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!