Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szüzesség elvesztése 23 felett? Hogyan sikerült?
Figyelt kérdés
Van olyan aki nagyon sokáig várt arra akivel elvesztheti a szüzességét, de végül összejött? Mesélnétek kicsit róla? Azóta is együtt vagytok? Kiváncsi vagyok2016. nov. 5. 01:30
1/14 anonim válasza:
Azóta is visszajáró vendège vagyok havonta egyszer.
2/14 A kérdező kommentje:
Ennyire nem volt más megoldás? :S
2016. nov. 5. 01:43
3/14 anonim válasza:
Van akinek ez jut. Én is ezen a megoldáson gondolkodok...
4/14 anonim válasza:
Párom 24 évesen velem vesztette el azóta is együtt vagyunk.
5/14 anonim válasza:
Én is nagyon erősen azon gondolkozom,mint az 1-es. Mert nincsen más lehetőségem...
25/F
6/14 anonim válasza:
Én is fizetőssel vesztettem el és azóta is csak fizetőssel voltam. Egyébként nem bántam meg hogy 22 évesen fizetőshöz mentem mert máshogy nem tudtam volna elveszteni. 24/F
7/14 A kérdező kommentje:
4es akkor még van remény :D
2016. nov. 6. 17:44
8/14 anonim válasza:
A párom velem feküdt le először. Ő 23 éves volt akkor. Azóta is együtt vagyunk:)
20L
9/14 anonim válasza:
Szerencsétlenek vagytok. Síránkoztok ahelyett, hogy tennétek magatokkal valamit.
Normális öltözködésre, sportolásra, ápolt külső létrehozására nem is gondoltatok mi?
Vagy pedig csak azt hiszitek, hogy jól öltözködtök, és ápoltak vagytok.
Szedjétek már össze magatokat, férfi emberek vagytok.
10/14 anonim válasza:
27 vagyok és szűz de nem áll szándékomban fizetőshöz elmenni, várok türelmesen amíg megfelelővé nem válok valaki számára nyílván igyekszek fejleszteni magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!