Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Valaki adna pár tanácsot első...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki adna pár tanácsot első szexhez?

Figyelt kérdés

Jövőhéten megyek egy lányhoz. Rosszlányok.hu-ról van de elegem van abból hogy szűz vagyok. Ezért döntöttem így. 23 éves. én 19. Valaki tudna pár tanácsot adni. Hogy viselkedjek vagy ilyesmi. Vagy bármi ami eszetekbe jut. Fél órára megyek egyébként. Kicsit parázok is hogy kevés lesz az idő, de hát csak nem bírnám tovább.

Szóval bármilyen tanácsot elfogadok. (olyan ne írjatok lécci hogy ne menj prostihoz ...stb)

2016. nov. 4. 20:06
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
A xanax tényleg nagyon jó. Én műtét előtt kaptam, mondanom sem kell hogy nagyon izgultam és a xanax kb 20 perc alatt már hatott is és még éhes is lettem.
2016. nov. 4. 22:44
 12/13 anonim ***** válasza:
Egy órára menjél, ne csak 30 percre. Izgulni nem kell. Ha nem áll fel kapásból, majd addig dolgozik rajtad, amíg össze nem jön.
2016. nov. 6. 03:16
 13/13 anonim ***** válasza:
Tényleg ne sajnáld az egy órát! Elmondtad neki hogy még szűz vagy ugye? Ne vegyél be semmit, főleg meg ne igyál! Bemégy, leülsz, simogat, beszélgettek, simizi a farkad, elkezdi szopni, na arra biztos feláll! Ha meg már elég kemény szépen bevezet a menyországba! A gumit rádsimogatja, mereven tart, és bevezet. Meglátod csodás lesz!
2016. nov. 6. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!