Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki adna pár tanácsot első szexhez?
Jövőhéten megyek egy lányhoz. Rosszlányok.hu-ról van de elegem van abból hogy szűz vagyok. Ezért döntöttem így. 23 éves. én 19. Valaki tudna pár tanácsot adni. Hogy viselkedjek vagy ilyesmi. Vagy bármi ami eszetekbe jut. Fél órára megyek egyébként. Kicsit parázok is hogy kevés lesz az idő, de hát csak nem bírnám tovább.
Szóval bármilyen tanácsot elfogadok. (olyan ne írjatok lécci hogy ne menj prostihoz ...stb)
Ja igen, a lényeget hagytam ki:
Szóval azért is döntöttem így, mert nagyon gátlásos vagyok. Nem hiszem hogy egyhamar lenne barátnőm. De most nem ez a lényeg.
Attól tartok nem fog tudni felizgatni. Sajnos ennyire feszült leszek. Ha iszok előtte akkor meg azért nem fog felállni. Meg amúgy sem részegen akarom hogy legyen.
Fél órára? Hát őszintén szólva ne várj sokat fél órából. Én is prostiztam, de nekem már az első is 45 perc volt.
Na most ő téged leszop, stb... miért nem 1 órára mész? Ha már úgy is örömlány, akkor nem mindegy az az 1 tízes?
De amúgy megjegyzem, sokkal jobban fogsz szenvedni, hidd el.
Én 23 éves koromig voltam szűz, addig bírtam és csak szenvedtem utána.
Később lett is egy barátnőm 1 évre, vele minden nap volt :)
Ha alapból vannak problémáid az állóképességeddel, akkor el se menj, inni meg ne igyál, mert még jobban nem állna fel.
Ha nem tudja felállítani neked, 5 perc alatt leráz, a pénzt előre kérik, és ha nem lesz semmi, simán elveszi a pénzedet.
Nem hinném hogy lerázna. Sokan voltak már nála, és kifaggattam őket, nem úgy jött le mint aki olyan lenne.
Amúgy azért nem fél óra mert nem terveztem most annyit kiadni érte. De akkor átgondolom. Am nem hinném h jobban szenvednék utána, mert ez a tudat h nem voltam még csajjal szörnyű.
Ugyan ez volt velem. Olyan stresszben voltam, és vagyok most is, hogy fel sem állna ha dugás előtt lennék.
Ráadásul ittasan is mentem k'rvázni. Megjegyzem nem egyedül. Cimborámat előre küldtem, puhítsa meg a csajt. És amit később tudtam meg, hogy minden fontos információt elmondott a csajnak. Beszélgessen velem, oldja a gátlásokat, meg hogy nem áll fel a f'szom...
Nem sikerült rosszul, persze jobb is lehetett volna, de első élménynek azt mondom megérte.
Nincs Xanax/Frontin otthon? Anyunak apunak nagyinak?
Kb 0.5 mg hatása olyan lazaságot ad, mintha meginnál 1-2 sört, de nem leszel ittas. Minden szorongásod és parád elmúlik.
Én csak ritkán használom nagyon húzós esetekre, de ez ilyen. Kb pár hét és én is megyek szűztelenítésre.
A hiedelmekkel ellentétben nem csinál zombit senkiből, hanem állati chilles és laza leszel. Úgy fog állni a farkad mintha titánium-pentaoxid lenne, gyémánt bevonattal :d lazán qúrod majd le fel oldalról ahogy kell...
Barátnővel majd kszanax se kell mert legyőzted
Xanax van :D
Erre nem is gondoltam. 1szer vettem be. 1 tablettát de semmit sem éreztem se jobbnak se rosszabnak se lazábbnak
Mert az arra való pont, hogyha naagyon ideges lennél, lejjebb viszi a csúcsot. Szóval nem zombít be, hanem csak kicsit leszel ideges a csajnál, pont annyira, hogy a farkadba megy a vér. 0.5 mg..(a 0.25 nem ér semmit szinte! Lehet neked az van otthon)
de ne igyál rá, mert akkor zombi leszel tényleg.
Hajrá csődör :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!