Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért az elérhetetlen pasikra hajtok?
Figyelt kérdés
Na nem a kapcsolatban lévőkre gondolok, hanem pl: sokkal idősebb nálam , vagy ő a tanárom , híres ember , esetleg apukám barátai. Élvezem hogy elcsábítom és megszerzem őket. Itt se szexre gondolok , csak egy csók vagy szemezés , csak nagyon ritkán szex , viszont semmiképp sem párkapcsolat. 21/L2016. nov. 4. 16:11
1/8 anonim válasza:
Mert így emeled fel az egódat. Egy normális korodbeli srác túl mainstream lenne, vele annyira nem lehetne villogni. Itt meg lehet, hogy nézzétek, én kellettem egy híres embernek, egy idős faszinak, meg apám barátjának. "Rohadj jó csak vagyok". Mondjuk szerintem ez végtelenül gáz, de csináld ha jól esik :D
2/8 A kérdező kommentje:
El kell keserítselek.. Ezekkel az emberekkel a legnagyobb titokban csinálom ezt ;). Úgy hogy még véletlenül se derüljön ki.
2016. nov. 4. 16:18
3/8 anonim válasza:
Akkor csak a magad egóját növeled, túl nagy különbség nincs.
4/8 A kérdező kommentje:
Meglehet de azért érdekelne a dolog lelki háttere. Ha van egy hozzáértő személy , azt szívesen meghallgatnám.
2016. nov. 4. 16:27
5/8 anonim válasza:
Egónövelés... ez olyan mint a férfiaknál minden nőt ágyba vinni aztán otthagyni.
Ha azt kérdezed mi a lényege, arra azt tudom mondani hogy az, hogy mindenki főlé kerekedj, megmutasd hogy bárkit megkaphatsz stb. Hogy te nagy ember vagy és hozzád képest a többi azonos nemű ember egy nagy senki.
Én ezt nem tartom egy pozitív tulajdonságnak, de vannak pasik akik ezekért a nőkért vannak oda.
7/8 anonim válasza:
Tulteng benned a bizonyítási vágy... tudod hogy céltalan az életed és momentán semmi hasznosat nem csinálsz. Ès elsősorban magadnak akarod bizonyítani hogy te értékes ember vagy... szerintem vicces egyben szomorú dolog ez
8/8 A kérdező kommentje:
Én mondjuk nem erre gondoltam.. Inkább azt gondoltam , hogy azért teszem ezt , mert az apukámat sosem láttam , mert mindig külföldön dolgozott , és ezért választok elérhetetlen , távoli pasikat.
2016. nov. 4. 16:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!