Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gáz hogy apa komplexusos lány vagyok és igy az idősebb pasikra bukom?
Nem gáz. Akkor ismerkedj idősebbekkel. :)
Csak azért ne olyanokkal, akiknek felesége van...
Szerintem nem vagy az.
Sértett fiúcska vagy akit elkerülnek a korodbeli lányok.
Én úgy gondolom, 10-15 év korkülönbség még nem megbotránkoztató. Ez egyébként kortünet, hiszen egyre később érik a társadalom. Egy húszéves, komoly szándékú, komoly gondolkodású, vagy egyszerűen csak érett férfit kívánó lánynak bizony elég nehéz dolga van. Még 25-30 közötti komoly pasit sem olyan egyszerű találni. Nem mondom, én sem voltam sokkal különb. :)
Amúgy 20-25 évesen még én is meg voltam őrülve az érett nőkért, vágytam a tapasztalatukra, de engem igazán csak szexuálisan vonzottak. Aztán, miután betöltöttem a 30-at, semmi sem akart egy ideig összejönni, míg meg nem ismerkedtem egy 19 éves lánnyal. 12 év volt köztünk, és imádott, hatalmasakat szeretkeztünk. Azóta ha akaratlanul is, de szinte csak sokkal fiatalabb nőkkel ismerkedtem meg, és szinte hihetetlen, de a külsőmmel mindenki abszolút elégedett volt, szinte egyöntetűen mondták, hogy ilyen egy igazi férfi. Szőrös, izmos, sármos, és nem sminkel, mint a fiatalabbak... :D
Mert a 20 éves lányok olyan piszok módon érettek ám. :DDDD
Kérdező, tessék szépen azt csinálni, ami neked jól esik. Majd leszoksz erről is egy idő után. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!