Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy érthette azt, hogy gumi nélkül nehezebb?
Figyelt kérdés
A barátom ezt mondta tegnap szex közben és nem fejtette ki,amikor rákérdeztem,hogy most ezt hogy meg mire értette,azt mondta,mindegy,felejtsem el. Van,akinek van valami ötlete?2016. nov. 1. 13:43
1/7 anonim válasza:
Feltételezem az életre gondolt. Gyerekkel nem könnyű.
2/7 anonim válasza:
Azt hogy béna, és fél perc alatt elsül.
3/7 A kérdező kommentje:
tudta,hogy szedek fogamzásgátlót, nem arról van szó :D
2016. nov. 1. 13:46
4/7 A kérdező kommentje:
2.: Ja,az lehet,köszi! :D
2016. nov. 1. 13:46
5/7 anonim válasza:
Lehet hogy gumival jobban bírja és nélküle hamar elélvez. Ezért mondta azt hogy gumival nehezebb.. Tehát nehezebben bírja tovább.. Más ötletem nincs. 22 N
6/7 anonim válasza:
Egyet ertek az elottem valaszoloval.
20/F
7/7 anonim válasza:
Tudta hogy a megfogant gyermekek háromnegyed része fogamzásgátló szedése mellett jött létre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!