Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az óvszer nem volt teljesen le huzva akkor lehet baj?
Figyelt kérdés
Biztos hogy nem szakadt ki mert utána vizzel leteszteltem.
Egyébként elég szoros volt a gumi rajtam nem hiszem hogy ki tudott volna folyni sem, nem?
De nem volt teljesen tovig lehuzva az ovszer, ebbol lehet baj? lehet hogy kicsit aktus kozben feljebb csuszott és kifolyt?
2016. okt. 10. 20:39
4/13 A kérdező kommentje:
férfi vagyok.
ha szoros volt a gumi rajtam, akkor is ki tudott folyni?
2016. okt. 10. 21:00
5/13 anonim válasza:
Egyszer zuhogó esőben a fejem fölé tartottam az esernyőt, csak épp nem nyitottam ki. Szerinted eláztam?
6/13 A kérdező kommentje:
kb csak egy két cm volt az ovszer es a peniszem legalja kozott
2016. okt. 10. 21:05
7/13 anonim válasza:
Tuti kifolyt és tuti terhes lesz a csaj figyeld meg. Ez mindig így van. Pech.
8/13 A kérdező kommentje:
Miért nem lehet normális válaszokat írni?
2016. okt. 10. 21:18
10/13 A kérdező kommentje:
Megkérdeztem az egyik haveromat azt mondja hogy biztos hogy nem folyt ki. Miért mondjátok ezt?
2016. okt. 10. 21:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!