Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, miért nem szeretitek ha az arcotokra élveznek? Ez félénkség?
Figyelt kérdés
Van az a pénz?2016. okt. 31. 21:09
11/28 anonim válasza:
Én szeretem, csak utána mindig olyan piros a szemem, mint aki be van szívva :D pedig becsukom a szemem.
12/28 anonim válasza:
Hat szerintem nincs semmi gond vele, sot... Persze felteve h van utana lehetosegem rendesen megmosakodni
13/28 anonim válasza:
mondjuk gyors reggeli menetnél nem praktikus,ha félre lő és hajat kell mosni,vagy a szemembe megy. de amugy nincs vele bajom.
14/28 anonim válasza:
13vagyok.
nincs az a pénz...legalábbis mig nem vállo prostivá.remélem soha.
15/28 anonim válasza:
Szeretni ugyan nem szeretem, de mivel szeretem a barátom, megengedem, ha úgy van. Nálam lehet, hogy egy kicsit félénkség is, de inkább csak én is megalázónak tartom. Nem tudom mért csak így van. Szájba is élvezhet, de nem nyelem le, mert egyszerűen nem bírom.
19/L
17/28 anonim válasza:
Édesanyukádat és édesapukádat kérdezd már meg légyszíves mit gondol erről.
18/28 A kérdező kommentje:
Prűd emberek mit keresnek a 18 plusszos kerdeseknel?
2016. nov. 23. 23:05
19/28 omba válasza:
ez eléggé 18 alatti kérdés.... inkább kiveszed a szájából, ahol hatalmasat élveznél, mert a filmeken így látod?
Gyökérke!
20/28 anonim válasza:
Eltekintve a nem túl hízelgő jelzőtől, utolsó válaszolóval maximálisan egyetértek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!