Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, miért nem szeretitek ha az arcotokra élveznek? Ez félénkség?
Én kifejezetten imádom ha a meleg ondó folyik az arcomon :)
20L
Ha utána van lehetőségem normálisan tisztálkodni, akkor semmi akadálya. Nem a kedvencem egyébként, de ha ezzel örömet okozok
másiknak akkor bevállalom.
3/4
Az ilyen prűd nők gondolom nem várják el hogy kinyalják őket...
Nem tudom hogy miben különbözik az a fél tányér punci nedv ami felkerül ránk arcmaszkként mire végzünk vele... De ha mi férfiak izgatót látunk az arcra élvezésben, az már gusztustalan, és megalazó.
A hímsoviniszta egyedek nem tudnak leállni azzal, hogy összehasonlítsák a puncinedvet az ondóval.
Biszex lány vagyok, nyaltam már puncit, és közel sem olyan, mint amikor valaki az arcodra élvez. Javaslom próbáld ki, akkor nem fogsz hasonlítgatni.
Azért, mert kényelmetlen, ha a szembe, hajra meg és megalázónak is tartom, hogy engem, az arcomat, mint egy tárgyat kezeljen amire ráélvezhet.
Nem félénkség, de nem is "tartás és büszkeség", ugyanis ha már abban a helyzetben vagyok egy férfival, hogy rám fog élvezni, akkor nem értem, miért lenne megalázóbb, ha az arcomra menne, mondjuk a mellem helyett. Ostobaság...
Én egyszerűen nem szeretem, belemegy a szemembe, hajamba, stb, és szex után érthető módon nem rögtön hajatmosni szeretnék.
ez nem félénkség, te barom!
ez egy annyira megalázó gesztus. a nők emberi lények, tudod, érzésekkel. oké, értm ti ezt nem veszitek figyelembe, csak azért próbáld meg, na.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!