Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudnék egy ötvenes özvegyasszonnnyal megismerkedni?
Figyelt kérdés
2016. okt. 31. 13:50
11/20 anonim válasza:
Ez most hogy is van? Az ötvenesek jók, mondjuk 51-től 59-ig, aztán két év alatt hirtelen múmiák lesznek?
Ismerek egy 46 éves pasit, akinek 61 éves barátnője van, és baromira odavan érte. Azt mondja, még senkivel nem volt olyan jó neki a szex, mint ezzel a "múmiával" :D
12/20 anonim válasza:
50-es pasit én is elfogadnék. :)
19/L
13/20 anonim válasza:
43-as pasi vagyok, az nem jó?. :-) Egyébként tényleg van olyan, aki nem néz ki jól, mert megette a gond, a stressz. Ezek felemésztik a fizikai testet, kiszívják az erőt. De abban a korosztályban van tartás, mostaniakban sok ide-oda hajladozik. Nézz meg egy társkeresőt és állítsd be a szűrőt 50-60 közé, meglátod nem mindenki múmia.
14/20 anonim válasza:
"43-as pasi vagyok, az nem jó?. :-)"
Nem, nem jó! Ilyen hozzáállással,hogy a mostani lányok ide-oda haljadoznak?
Kösz, de nem.
16/20 anonim válasza:
Ja, nem keresek senkit, csak úgy mondtam.
17/20 A kérdező kommentje:
Menjél el szemészetre !
2016. nov. 4. 17:11
18/20 anonim válasza:
Te meg a temetőbe,hogy miattad legyen özvegy az 50-es nőd. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!