Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudnék egy ötvenes özvegyasszonnnyal megismerkedni?
Figyelt kérdés
2016. okt. 31. 13:50
1/20 anonim válasza:
Miért legyen özvegy? Az életbiztosítás miatt?
2/20 anonim válasza:
A piacon vagy a termálba. Vagy kórházakban.
3/20 anonim válasza:
Most a hosszú hétvégén kimész a temető kapujába és meglátod melyik érkezik egyedül!
5/20 anonim válasza:
Várjál, mindjárt agyoncsapom az uramat, úgyis fontolgatom már egy ideje :D
6/20 anonim válasza:
2-es jól mondja. Termál tele van ilyenekkel.
Rendszeresen járok úszni. Úszás után be szoktam ülni egy 10-15 percet a termálba. Mindig van bent pár 50es nő. Látszik némelyiken, hogy rendesen kelletik magukat. Már gondolkoztam én is hogy leszólítom valamelyiket. Majd az ínséges időben ha nem lesz fiatalabb.
7/20 anonim válasza:
És amúgy tényleg.
A fürdők ilyen szempontból jó helyek.
8/20 anonim válasza:
Azért az ötvenes nem öreg, hanem középkorú. Rengeteg szép 50-es - 60-asnő van. A falunk tele van özvegyasszonnyal, pedig nálunk nem az asszony nyal. Az a termálos jó ötlet!
A mosoepszerelo amúgyis jól fizető szakma.
Sok sikert, majd írjál.
9/20 A kérdező kommentje:
60 fölött kizárólag múmiák !
2016. nov. 3. 19:00
10/20 anonim válasza:
Óriási tévedés! Vettem fel olyan 74 éves stoppost, hogy csak na! A masszőrnőm is 74 éves, elég jól néz ki. A párom 64 volt, nem volt múmia. Nem kell leírni senkit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!