Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legtöbb nő miért nem mer szólni a szexuális zaklatás legkisebb jelénél is?
-Már ötször megerőszakolt ez a senki házi , biró úr.
-Ötször? Mondja már el hogy történtek ezek? Miért nem tett feljelentést?
- Az úgy volt hogy kb egy hónapja minden héten megerőszakolt. Nem volt nekem arra időm hogy feljelentsem, mert most is oda kellett sietnem.
Még nem fordult elő ilyen, de ha előfordulna, akkor tudtára is adnám az illetőnek és az őt körülvevőknek is.
Senki ne dörgölőzzön hozzám, vagy fogdosson, senki játékszere nem vagyok!
Az meg nem indok, hogy nem tud elférni!
Ha én meg tudom oldani, hogy ne dörgölőzzek máshoz, akkor az a rohadt perverz köcsög is meg tudja. 24L
13: Pont az a lényeg, hogy nem dörgölőzik senki, ezek tök hétköznapi szituációk mikor tömött a jármű, csak a kérdezőnek élénk a fantáziája és többet gondol bele.
Azt írja, "sokszor" látja. Érdekes módon én nem szoktam perverzeket látni, mégis, egy-két ilyen (sokszor egymásra licitáló) leírást olvasva úgy tűnik, a BKV komplett szatírjáratokat üzemeltet, ahova kész életveszély egy nőnek felülni manapság.
azoknak akik azt kérdezték hogy hagytam-e, vagy nem mentem utána, meg akik privátban is írogatnak... barátnőm van, így nem éltem a lehetőséggel... önmagamtól én nem dörgölőztem volna hozzá, de így hogy ő tette valahol jól is esik, habár nem láttam bele túl sokat.
De mivel én "ártatlan" vagyok az ügyben, így szerintem ez még nem gáz olyan szempontból hogy foglalt vagyok, így hagytam magam a szituációban mint aki csak szimplán utaz a metrón és észre se veszi mi történik.
Azért kérdező van benne némi drámai csavar... abból hogy valaki véletlen hozzáér egy lányhoz, csajhoz, nőhöz, vagy direkt - véletlennek álcázva - sajnos a férfi nem lesz "szánalmas" mert mi van ha tényleg véletlen volt? Ő nem követett el kb. semmit. Max alattomos, ha ezt elszinészkedi, de szerintem az nagyon-nagyon ritka.
Igazából nem is nagyon tud mit csinálni egyébként a gyengébbik nem. Mit csináljon? Üvöltse le a másikat mert véletlen, vagy nem véletlen hozzáért az alhasi tájék? vagy a kéz? Ez azért nem így megy...
Ha mondjuk a metrón pl. meglátnék egy lányt aki leugat egy férfit vagy megpofoz mert az véletlen vagy elszinészkedve hozzáért, ott inkább azt gondolnám, hogy az a lány egy elmebeteg, jobb elkerülni...
Egy nő sosem mélyedik le ocsmány szintre, csak ha az tényleg a határokat súrolja, ekkor pedig kétlem hogy az ott tartozkodó nő fog lépni, mert mindig van egy gáláns úriember aki ilyenkor fellép.
De az nem azért lesz, mert valaki éppen megbillen egy intenzív fékezés miatt, vagy csak szimplán megszédül és ezért esetleg a férfi keze hozzáér a nő hátsójához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!