Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legtöbb nő miért nem mer szólni a szexuális zaklatás legkisebb jelénél is?
azért az esetek jelentős többségében a nők még élvezik is ezt amúgy! Pont a 3-as metrón voltam tanuja annak hogy amikor egy 20 év körüli lány a kapaszkodót fogva úgy állt be, és dölöngélt mintha a metró tenné, sokszor úgy hogy az egész metró stabil volt mint a beton, pont hogy a fenekével dörgölözött a nemesebbik részemhez.
Aztán mikor betalált, akkor meg volt hogy úgy megállt és otthagyta a fenekét, majd mihelyst jött egy valódi rázkódás akkor dölöngélt egyet a teste szintén és ha kedve volt akkor szintén nekitolta a fenekét ha nem nem... azért megpróbálta eljátszani azt hogy ez egyébként baromi véletlen.
Határ úttól egészen a Gyöngyösi utcáig ez ment, mert ott a csaj leszállt. Azt meg úgy mellékesen írom le, hogy forgalom nem nagyon volt, és az utolsó megállókban akár le is ülhetett volna. Árpádhídnál megüresedett egy csomó hely.
Nyilván nem segít, hogy a publikum totál érdektelen arra, ha ilyet lát. Engem akárhányszor zaklattak nyilvánosan, a kutya nem szólt volna, elfordultak, és mikor felháborodva kiosztottam a zaklatót, még én kaptam a fura pillantásokat, hogy mit hőbörgök, ők kora reggel kómásan épp buszoznának melóba.
Egyébként sokakat olyan sokként ér a dolog, hogy elsőre fel sem fogják, hogy az a mozdulat szándékos, és nem csak "véletlen". Nem ritka, hogy az ember agya ilyenkor lefagy, és hirtelen fogalma sincs, hogyan reagáljon az ilyesmire. Én mondjuk nem vagyok csöndben, ha nyilvános helyen zaklat valaki, én mindenki szeme láttára megalázom, levideózom, lefotózom. Volt már pasi, aki elsírta magát, és könyörgött, hogy töröljem ki a videót. Életem egyik jobb pillanatai közt tartom számon.
Mert az emberekben még van józan ész és ezek a fogalmak hogy "szexuális zaklatás" vagy "nemi erőszak" nagyon elinflálódtak.
Egy példa: Régen mi számított nemi erőszaknak? Az ha valaki letepert egy másik embert és bevitte a bokorba megdugni. Vagy ha valaki kábítószert rakott egy másik ember italába, aztán a kábultságát kihasználva megdugta.
Ma meg már sokan azt is szeretnék nemi erőszakként eladatni, ha két ember mondjuk iszik 5-5 felest, felmennek dugni, aztán a lánynak másnap bűntudata van a szex miatt és úgy érzi rajta erőszakot követtek el, mert nem józanon ment bele a dologba.
6:
Egyetértek. Ha valaki TÉNYLEG zaklat, akkor csináld azt amit kell vele. Van egy határ amit ne lépjen át senki, talán kettőnk között csak a határ meghúzásában lenne vita.
De remélem mondjuk a szemezést, bámulást, vagy a tömött járművön ha 20 centire vagy (és más emberek is kb ilyen messze vannak tőletek a heringkonzervben) a másiktól és próbálod elcsípni egy szaglással a finom illatát, még nem számítod zaklatásnak.
A nőknek van egy olyan dolguk viszont sajnos, hogy ugyanazt a dolgot zaklatásnak veszik egy számukra nem vonzó férfitől, miközben egy számukra vonzó férfitől pedig az romantikus csábításnak számít. Aki fogdosásig és dörgölőzésig megy, annak én is adnék.
"a publikum totál érdektelen arra, ha ilyet lát"
A publikum ennél brutálisabb és kegyetlenebb dolgokra is érdektelen. Ha valakit ütnének egyoldalúan az utca túloldalán, vagy valakit éppen mondjuk késsel kirabolnának, akkor is az emberek 99%-a elfelé szalad attól a dologtól, nem pedig odafelé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!