Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hozzátok szól a kérdésem. Nem idióta, perverz hülyeség, hanem tanács -, vélemény kérés. Helyes lehet a teóriám?
Szóval a probléma ott indul, hogy valamiért kezd haldokolni a szexuális életünk. Kevesebb szex(van hogy másfél hétig semmi, pedig próbálkozom), sőt mára ott tartunk, hogy pl. a kezdeményezés teljesen kihalt belőle. Eltűnt a szenvedély, nem érzem, hogy kívánná a szexet. Inkább nyomkodja a telefont, minthogy hozzámérjem, ha pedig én érek hozzá, akkor olyan semmilyen az egész (vagy csikizi ahogy 'ott' hozzáérek, vagy egyszerűen nem jó érzés neki). Régen szó szerint tocsogott, most meg száraz. Egyszerűen nem tudok hozzáérni, mert a szárazságtól kellemetlennek érzi az egészet. Ha mégis sikerül odáig eljutni, hogy már benne vagyok, onnantól elkezdni élvezni, de általában 15 perc alatt vége is van az egésznek, beindul újra a telefonozás, tv-zés stb.
Egymás iránti szeretettel biztos, hogy nincs gond, mindketten nagyon szeretjük egymást.
Gyártottam egy elméletet az én hihetetlen okos agyammal, véleményeitekre vagyok kíváncsi elsősorban.
Fogamzásgátló tablettát használunk védekezés gyanánt, de kb 5 éve szedi ugyanazt a gyógyszert, bármiféle megszakítás nélkül. Én komolyan kezdek erre gyanakodni. Mit gondoltok erről?
Ha ez hülyeség lenne, akkor pedig ismét a véleményeitekre vagyok kíváncsi, hogy mi mástól fajulhatott ez idáig?
Nagyon félek, hogy ez a kapcsolatunk rovására fog menni előbb-utóbb és még azelőtt lépni akarok, hogy ide jutnánk.
Köszönöm, aki vette a fáradtságot, hogy végigolvassa!
Én 27 éves férfi vagyok, párom pedig 23 éves
Miért vagy benne olyan biztos, hogy nem más került a képbe, vagy elmúlt a szerelem?
A fogamzás gátló egyik percről a másikra nem fog ilyet kiváltani belőle, főleg, ha 5 éve szedi és eddig nem volt semmi gond.
nem mondanám, hogy egyik pillanatról a másikra lett ilyen, ugyan nem hosszú idő alatt 'vettem' ezt észre, de semmiképp sem csettintésre történt.
azért vagyok biztos benne, mert annyira egy az életünk, és annyira tudunk egymásról mindent, hogy biztossá tesz. nincs titkolózás, nincsenek félreérthető dolgok. mondok kis példákat is: bármikor hozzá tudnánk férni a másik személyes dolgaihoz (telefon, facebook, email)
az hogy a szerelem múlt el, az már elgondolkodtatóbb, eddig ezzel a gondoloattal el sem játszottam. Minden szabadidőnket egymással töltjük
a fogamzásgátló okozhat hüvelyszárazságot
nekem is volt hasonló bajom, váltottam és azóta minden rendben
ezt kellene nálatok is, menjen a nőgyógyászához, mondja el a problémát és kérjen másik fogamzásgátlót
#5 titkon remenykedtem valakitol ebben a valaszban :) nagyon remelem, hogy ez lesz a baj, mert ennek igy hosszutavon nem lesz jo vege.
Erdemes tartani szunetet, vagy azonnal lehet szedni a masik gyogyszert?
Nem volt ra jellemzo, hogy nem kivanja a szexet. Egyszeruen az utobbi idokben kezdett megvaltozni.
Te az elejetol kezdve nem kivanod a szexet?
#7 vagyok
Az elején én is kívántam, sokszor kezdeményezzen is. Nem érdekelt, hogy nem jó, bíztam benne, hogy majd jobb lesz. Aztán kezdtem elveszíteni a reményt, belefáradtam.
De nem biztos, hogy a barátnőddel is ez a helyzet. Szerintem próbáld megbeszélni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!