Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap megcsaltam a szerelmemet, mi lehet velem?
Figyelt kérdés
Eltervelten, egy ismerosommel a margitszigeten... Leszopott vegig, utana nemsokkal kesobb mar szexeltunk is, es nagyon jo volt! Nem bantam meg de ugyanakkor nagyon szeretem a paromat! Vele okes a szex, de nem annyira bevallalos, nem tud nekem az agyban a negy fal kozott "k**rvas" lenni, csak szex... Illetve sosem csinalja oralisan ugy hogy ez tegnap feludules volt.... Ugy erzem, hogy nem vagyok bunos annyira, hisz szeretem ugyanugy, ez felert egy masztival amit csinaltam, egy finom kalandal... Azt hiszem nagyon szeretem a paromat, de ugyanakkor sosem fogom megbanni amkt tettem, mert nagyon jo volt! Sosem hagynam el, nem tudok nelkule lenni es imadom, csak hat... Kellett a kis frissesseg.... Megtudjatok erteni, vagy nagyon bunos vagyok? Tudom csunya dolog, de annyira elveztem.... Es sosem fogom a paromat terhelni hogy megtudja!2016. okt. 30. 06:11
31/33 anonim válasza:
elobb utobb ugyis leallok errol, es o meg nem tudja meg, nem fog neki fajni igy mert feleslegesen feltekenykedne, csak o szamit nekem :)
Csak ő számít neked?
Miért hazudsz még magadnak is?
33/33 anonim válasza:
Nem olvastam végig, csak az első oldalt.
Ez a kérdés egy provokatív kamu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!