Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tegnap megcsaltam a szerelmeme...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tegnap megcsaltam a szerelmemet, mi lehet velem?

Figyelt kérdés
Eltervelten, egy ismerosommel a margitszigeten... Leszopott vegig, utana nemsokkal kesobb mar szexeltunk is, es nagyon jo volt! Nem bantam meg de ugyanakkor nagyon szeretem a paromat! Vele okes a szex, de nem annyira bevallalos, nem tud nekem az agyban a negy fal kozott "k**rvas" lenni, csak szex... Illetve sosem csinalja oralisan ugy hogy ez tegnap feludules volt.... Ugy erzem, hogy nem vagyok bunos annyira, hisz szeretem ugyanugy, ez felert egy masztival amit csinaltam, egy finom kalandal... Azt hiszem nagyon szeretem a paromat, de ugyanakkor sosem fogom megbanni amkt tettem, mert nagyon jo volt! Sosem hagynam el, nem tudok nelkule lenni es imadom, csak hat... Kellett a kis frissesseg.... Megtudjatok erteni, vagy nagyon bunos vagyok? Tudom csunya dolog, de annyira elveztem.... Es sosem fogom a paromat terhelni hogy megtudja!

2016. okt. 30. 06:11
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:
24 eves vagyok, vele akarom leelni az eletemet azt tudom, csak kozben szeretnem meg par helyre bedugni... de semmikepp sem ugy hogy megtudja! nem bocsatanam meg magamnak
2016. okt. 30. 14:07
 22/33 anonim ***** válasza:
8%
Akkor csináld nyugodtan, amiről nem tud az nem fáj. Csak legyél ügyes.:)
2016. okt. 30. 14:10
 23/33 A kérdező kommentje:
elobb utobb ugyis leallok errol, es o meg nem tudja meg, nem fog neki fajni igy mert feleslegesen feltekenykedne, csak o szamit nekem :)
2016. okt. 30. 14:23
 24/33 anonim ***** válasza:
55%

Egy gusztustalan féreg patkány vagy.

Fejleszteni kéne a szexuális kultúráját, hogy egyformán elégedettek legyetek, de te inkább félreqúrsz.

Az elején még csak leszopott a csaj, a végén meg már dugtatok is?

Pont így hazudsz a szeretetedről is, te hányadék.

Te is csak egy "készen kapott termékként" tekintesz a barátnődre, ha nem csinál valamit vagy nem jól, akkor leszarod, és "veszel" egy másik, tökéletesen "kész terméket", ami megfelel.

Remélem lebuksz minél előbb és otthagy a pitsába!

Vagy ha van még benned gerinc, akkor közöld vele, esetleg próbálj meg növeszteni pár centit!

Bár az ilyen pondrók mint te, genetikailag nem képesek rá...

2016. okt. 30. 14:41
 25/33 A kérdező kommentje:
Ejnye :D egy ket ember itt ugy beszel mintha oket csaltam volna meg :D nevetseges :)
2016. okt. 30. 14:47
 26/33 anonim ***** válasza:
72%

"24 eves vagyok, vele akarom leelni az eletemet azt tudom"

Ha igaz, amit írtál, akkor 99,99 % valószínűséggel nem egymással fogjátok leélni az életeteket.

Ha nem, akkor én is egy trollt etetek. xD

(Ha jól működik a női intuícióm, akkor inkább az utóbbi.)

2016. okt. 30. 14:59
 27/33 anonim ***** válasza:
87%
Kamu.
2016. okt. 31. 11:25
 28/33 János Gilján ***** válasza:
81%

Én is csaltam meg a feleségemet a kapcsolatunk első évében, amikor még csak a barátnőm volt. Az ok az volt, hogy bizonytalan voltam, hogy valóban vele akarok maradni hosszútávon, vagy sem. A megcsalás(ok) után viszont azt a következtetést vontam le, hogy nem akarok hazugságban élni, rengeteg energiát vesz el a hazugságok hálójának a fenntartása. Úgy döntöttem, hogy inkább kitartok a párom mellett és leépítem a megcsalós vonalat. Ezen a kezdeti krízisen végül túllendült a kapcsolatunk, a szerelmet sikerült újra építenünk és végül kemény munkával eljutottunk egy minden szempontból boldog kapcsolatig. 10 éve vagyunk együtt, 5 év a feleségem, a megcsalásom óta 9 év telt el. Azóta a hűségem töretlen, még fejben sem jut eszembe, hogy mással akarjak hancúrozni és mindketten még ma is szerelmesek vagyunk egymásba. A fiacskánk most volt egy éves.

A te esetedben egyetértek az előttem szólókkal, ha félreléptél, akkor nem lehetsz szerelemes. Aki szerelemes, annak más partner opció egyszerűen nem létezik. Mindazonáltal ha valóban őt akarod, akkor kezdjél el keményen dolgozni a kapcsolatotokért és köszönj el a ketteskétől. Amennyiben erre képtelen vagy, akkor légy korrekt és szakíts a pároddal. Másképpen fogalmazva döntsd el, hogy kit és mit akarsz. A megcsalás véleményem szerint önmagában még nem főbenjáró bűn, de egy durva és látványos tünet, ami komoly hiányosságra hívja fel a figyelmet. A kérdés az, hogy neked mi hiányzik, ez miért hiányzik és hogyan tudod, vagy nem tudod pótolni a hiányát. Sok sikert!

2016. okt. 31. 11:40
 29/33 anonim ***** válasza:
93%

Szeretné pár helyre még bedugni. :D

Harapófogó közé!

2016. okt. 31. 11:45
 30/33 A kérdező kommentje:
Enis azota atgondoltam, ezentul huseges leszek, valamire jo volt ez az eset akkor
2016. okt. 31. 13:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!