Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tegnap megcsaltam a szerelmeme...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tegnap megcsaltam a szerelmemet, mi lehet velem?

Figyelt kérdés
Eltervelten, egy ismerosommel a margitszigeten... Leszopott vegig, utana nemsokkal kesobb mar szexeltunk is, es nagyon jo volt! Nem bantam meg de ugyanakkor nagyon szeretem a paromat! Vele okes a szex, de nem annyira bevallalos, nem tud nekem az agyban a negy fal kozott "k**rvas" lenni, csak szex... Illetve sosem csinalja oralisan ugy hogy ez tegnap feludules volt.... Ugy erzem, hogy nem vagyok bunos annyira, hisz szeretem ugyanugy, ez felert egy masztival amit csinaltam, egy finom kalandal... Azt hiszem nagyon szeretem a paromat, de ugyanakkor sosem fogom megbanni amkt tettem, mert nagyon jo volt! Sosem hagynam el, nem tudok nelkule lenni es imadom, csak hat... Kellett a kis frissesseg.... Megtudjatok erteni, vagy nagyon bunos vagyok? Tudom csunya dolog, de annyira elveztem.... Es sosem fogom a paromat terhelni hogy megtudja!

2016. okt. 30. 06:11
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
9%
Video link? Mikor láthatjuk?
2016. okt. 30. 09:23
 12/33 anonim ***** válasza:
88%

Persze...jól tette de ha egy nő csinálta volna akkor már egyből lequrváznátok képmutató barmok!

Te szerencsétlen meg szakíts a "barátnőddel'! Meg se érdemled! Arra még nem gondoltál,hogy nem kíván és azért nem "vadmacska" az ágyban?!

2016. okt. 30. 09:29
 13/33 A kérdező kommentje:
Folyamatosan szexelni akar velem :D aaa nem kivan:)...
2016. okt. 30. 09:38
 14/33 anonim ***** válasza:
86%
Ha tényleg úgy szereted a barátnődet, ahogy állítod (bár kétlem), akkor legyél annyira tökös, hogy szakítasz vele és adsz neki teret, hogy találjon valakit, aki nem tesz vele ilyesmit.
2016. okt. 30. 10:12
 15/33 anonim ***** válasza:
82%

Így szereted, úgy szereted, mégis kevés neked, akárhogy magyarázod. Sőt nekem ebből a sok magyarázatból pont hogy az jön le, hogy egy aranyos, kedves, csinos lány, de mint nő kevés, és valójában már mennél tovább. Ezért hangoztatod ennyire hogy mennyire szerelmes vagy, hogy saját magaddal is elhitesd. De ez hosszútávon nem fog működni. Ráadásul hazudsz neki is, magadnak is.

Kíváncsi voltál, kipróbáltad a dolgot, ez már önmagában sem túl gerinces dolog. Képzeld csak ha ő is kipróbálna valamit amit te nem csinálsz- és ennyire élvezné is. És akármit is mondasz ezt megfogod még tenni, nem egyszer.

A problémákat meg lehet beszélni. Meg miért undorodik az oráltól? Ne mélytorokkal kezdjétek, hanem finoman vezesd rá.

De talán jobb ha eleve otthagyod, és keresel egy igazi vadmacskát, akivel nem kell semmit megbeszélni, mert már tud mindent...

2016. okt. 30. 10:19
 16/33 anonim ***** válasza:
92%

"hisz szeretem ugyanugy, ez felert egy masztival amit csinaltam"

Szóval ha a barátnődet nyalná egyszer az orgazmusig egy másik pasi a Margit-szigeten, aztán szexelnének egy nagyon jót, filmre is vennék, de ő utólag sem bánná meg, mert közben téged szeret, akkor úgy fognád fel, hogy semmi gond, olyan, mintha masztizott volna egy jót.

Honnan számítana megcsalásnak, vagy párkapcsolati problémának számodra? Ha heti egy alkalomnál többször fordulna elő ezentúl? Vagy ha élő adásban, főműsoridőben közvetítené az akciót az RTL Klub?

2016. okt. 30. 11:04
 17/33 anonim ***** válasza:
91%
Tökéletes mintapéldánya vagy a "kutyák és macskák társadalmának". Ruhába bújtatott állat vagy!
2016. okt. 30. 11:06
 18/33 anonim ***** válasza:
90%
Mit éreznél ha a párod ugyanezt tette volna? Titokban lefekszik valakivel, mert te nem vagy elég neki. Hiába mondod hogy elég, nem elég, mert akkor nem mentél volna máshoz. Mit éreznél ha a hercegnőd ezt tette volna?
2016. okt. 30. 11:09
 19/33 anonim ***** válasza:
6%
nyugodjatok már le ku°°°életbe,túlreagáljátok,ne halgass rájuk nem tettél annyira rossz dolgot
2016. okt. 30. 11:24
 20/33 anonim ***** válasza:
2%
Semmi gáz, fiatal vagy most kell kiélni magad. Nem mondod el a barátnődnek azt annyi.
2016. okt. 30. 14:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!